23948sdkhjf

Ny arbetschef till Svevia

Robert Näsén tillträder som ny arbetschef för arbetschefsområde Härnösand inom division Anläggning. Arbetschefsområdet verkar i huvudsak inom geografin Västernorrland och Jämtland.

– Robert Näsén har den djupa kunskap och breda erfarenheten som behövs i ett väl inarbetat arbetschefsområde. Han är också en bra organisatör med goda ledaregenskaper vilket gör att jag verkligen ser fram emot att samarbeta med Robert. Med honom vid rodret kommer Svevia fortsätta vara en stark och väl etablerad aktör i geografin inom infrastrukturprojekt som markentreprenader, väg, bro och järnväg, säger Tomas Säfström, Regionchef Anläggning Nord, Svevia.

Robert Näsén har 20 års erfarenhet från anläggningsbranschen och kommer närmast från en tjänst som avdelningschef för Peab Asfalt. Han har också varit verksam både som produktionschef och projektchef på Skanska.

– Svevia är en etablerad aktör inom väg- och anläggningsbranschen som är inne i en utvecklingsresa som det ska bli spännande att få vara en del av. Arbetsgruppen här i Västernorrland och Jämtland har en bred erfarenhet med hög specialistkompetens. Det i kombination med att regionen i vår del av landet har en expansiv marknad skapar goda möjligheter att öka kundvärdet och växa på marknaden, säger Robert Näsén.

Robert Näsén tillträdde sin tjänst den 9 januari 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093