23948sdkhjf

Svevia chefsrekryterar

Mathias Ericsson går vidare inom Svevia.

Mathias Ericsson blir Svevias nya arbetschef inom Ballast över Gävleborg-, Örebro-, Västmanland- och Dalarnas län.

– Marknaden i regionen är expansiv och ett nav för transport och lager. Här står det aldrig still. Det gör också att det finns goda möjligheter för oss att utöka våra marknadsandelar med nya affärer och fler samarbetspartners. Ballast är en förutsättning för utveckling av Sveriges vägar och infrastruktur och utgör en strategiskt viktig del i Svevias fortsatta tillväxtstrategi. Det känns spännande att få vara en del av det och att få möjlighet att fortsätta utvecklas i en ny roll, säger Mathias Ericsson i ett pressmeddelande.

Han kommer senast från rollen som platschef på samma företag, med tidigare erfarenhet från liknande uppdrag på Hasselfors och har även jobbat som säljare och drivit ett eget åkeri.

– Mathias har en bred kunskap som täcker in hela processen för Ballast, både inom försäljning och ekonomi, såväl som själva affären och produktionen. Hans ledarskap och lösningsorienterade förhållningssätt gör att människor trivs att samarbeta med honom. Mathias har i sin tidigare roll som platschef bidragit med arbetschefsområdets utveckling. Som arbetschef för en av landets mest expansiva regioner kommer han att vara en nyckelperson för Ballast och för Svevia, kommenterar Filippos Kalfas, avdelningschef division Industri.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093