23948sdkhjf

Ny joystick förbättrar hyvelbladskontroll på väghyvlar från Case

Case Construction har introducerat nya joystickspakar för sina väghyvlar 836C och 856C. Med elhydraulisk joystickkontroll och andra styruppgraderingar, kan förarna nu förbättra kontrollen av hyvelbladet och öka produktiviteten på arbetsplatsen.

Den elhydrauliska joystickkontrollen är inbyggd i multijusterbara armstöd på varje sida om förarstolen och är utrustad med flera rullbrytare och tryckknappar som används för att styra arbetshydraulik och styrfunktioner. 

Med den nya RTC-funktionen kan föraren med ett knapptryck återställa alla styrkommandon till ursprungsläge, vilket minskar ansträngningen för föraren och ökar produktiviteten. 

När Comfort Steering-funktionen är aktiverad minskar antalet rattvarv för att vända maskinen helt om, vilket gör det bekvämare att göra U-svängar med bara en liten vridning på ratten och förbättrar finkontrollen av rattsyrningen.

För att ytterligare underlätta för föraren, samlar Combined steering de olika styrkommandona till en och samma kontrollfunktion. Med TwinLift har förarna dessutom möjlighet att styra båda lyftcylindrarna genom att bara använda den högra joysticken, vilket gör det lättare att korrigera bladets position utan att behöva använda båda spakarna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
  • Projektledare
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Milstolpe: Borrat hål motsvarande ett varv runt jorden
Får 625 miljoner i ersättning från staten
Batteribilar i Bolidengruvan
Swecon och Lantmännen samarbetar för utbyggnad av laddstolpar
Lättnader i byggkrav kan bli verklighet för studentbostäder
Byggföretagen försvarar sig mot Byggnads anklagelser
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.093