23948sdkhjf

Cramo går samman med bolag med stark regional koppling

”Vi har under flera år utvecklat ett nära samarbete med Cramo, så detta känns som ett naturligt steg i utvecklingen.”

Ett nytt avtal innebär att Cramo AB och Hyresbutiken AB ska sammanföra sina respektive maskinuthyrningsverksamheter i Skellefteå.

Både Hyresbutiken och Cramo uppges ha en stark närvaro i regionen, där Cramo bland annat har ett partnerskap med batterifabriken Northvolt.

Cramo betraktar affären som en del av företagets pågående tillväxtstrategi och uppger att samgåendet stärker närvaron i regionen, det ska gälla både produkter, expertis och kundrelationer.

– Vi är väldigt glada över att göra gemensam sak med Hyresbutiken. Det är en stor ära att fått Hyresbutikens förtroende att vara med och fortsätta att utveckla denna välrenommerade verksamhet, säger Henrik Norrbom, vd för Cramo AB.

Affären innebär att den Hyresbutikens befintliga verksamhet och personal blir en del av Cramos Region Nord. Tanken är att respektive bolags depåverksamhet ska fungera som tidigare, och att man ska dra nytta av varandras styrkor.

Uthyrningsföretaget Hyresbutiken ägs av Mattias Lundmark och Martin Lundmark.

– Vi har under flera år utvecklat ett nära samarbete med Cramo, så detta känns som ett naturligt steg i utvecklingen, säger vd Martin Lundmark.

– Cramo har en redan stabil tillväxt, starka finanser och en tydlig strategi och med det lägger vi grunden för en gemensam framgångshistoria där expertis, arbetsmetoder och kultur kan fortsätta att utvecklas till gagn för våra gemensamma kunder.

Han förklarar att Cramo har erfarenheten, är långsiktig och har samma syn som Hyrestbutiken på vad som är viktigt att göra för att ha nöjda kunder

– Man har en kultur som passar oss helt enkelt. Vårt gemensamma arbete med att planera för samgåendet har bara stärkt mig i övertygelsen om att Cramo och Hyresbutiken är en riktigt bra matchning – tillsammans blir vi oerhört starka och det kommer våra kunder att dra nytta av.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.113