23948sdkhjf

Maskinia expanderar med ny anläggning

Maskinia, som är svensk generalagent för Develon, Case och Bergmann, meddelar att de kommer att öppna en fullserviceanläggning i Munkedal, strax norr om Uddevalla, under våren 2023.

Bakgrunden till satsningen är att Maskinia har märkt av en ökande efterfrågan på service och maskiner i Bohuslän, norra Göteborg och Dalsland. Med en anläggning i egen regi kommer Maskinia nu kunna möta kundernas behov i distriktet.

Maskinias maskinsäljare i distriktet, Mattias Carlsson, är mycket glad och stolt över att nu kunna presentera en ny fullserviceanläggning.

– Kunderna kan förvänta sig att kunna se och köpa maskiner av högsta kvalitet från Maskinias breda sortiment, få service och reparationer utförda direkt på plats, säger han.

Maskinias samarbetspartner Uddevalla Hydraul & Maskin kommer fortsatt utrusta maskiner samt sälja reservdelar i området. Nya anläggningen i Munkedal erbjuder maskiner och tjänster från varumärken som Develon/Doosan, Case och Bergmann.

– Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder en fullserviceanläggning i Munkedal, säger Fredrik Holmquist, VD på Maskinia och fortsätter:

– Vi tror att våra kunder kommer att uppskatta den ökade tillgängligheten av våra produkter och tjänster i distriktet. Vi har planer på fortsatt expansion i Västra Götaland och i Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078