23948sdkhjf

Fokus på tiltrotatorn för Engcon under stora mässan

Årets största maskinmässa, Conexpo 2023, i Las Vegas, USA, får besök av Engcon i mars.

Mellan den 14 till den 18 mars går byggmässan CONEXPO-CON/AGG i Las Vegas av stapeln. Engcon är på plats med en monter. 

Företaget kommer att fokusera på sin tiltrotator och dess fördelar, vilket innebär att besökare på Engcons monter kommer att kunna se tre olika grävmaskiner som är utrustade med tiltrotatorer. Engcon kommer också att visa upp sitt sortiment av grävmaskinstillbehör.

– Vi vet hur stor betydelse det har att se våra produkter i arbete eftersom många knappt kan tro att tiltrotatorn verkligen är så effektiv som den faktiskt är. Därför lägger vi stort fokus på att köra demonstrationer i vår monter på Conexpo, säger Martin Engström, Product Manager på Engcon i ett pressmeddelande, och fortsätter:

– Med vår tiltrotator ökar effektiviteten och säkerheten. En tiltrotor tillsammans med våra tillbehör ersätter andra maskiner och bidrar till att jobbet kan göras mera effektivt. Med våra lösningar kan föraren tryggt sitta kvar i förarhytten och genomföra byte av tillbehör och skopa. På så sätt är tiltrotatorn en utmärkt investering för den som vill hinna med fler uppdrag på kortare tid.

Sedan etableringen av verksamheten i USA 2017 har företaget ambitioner om att expandera på den nordamerikanska marknaden och Conexpo är en del av dessa planer. Engcon kommer även att demonstrera EC-Oil, deras system för automatisk koppling av hydrauliska redskap.

För den som vill testa maskinerna själv finns möjlighet att köra grävmaskin med tiltrotator eller se en rutinerad förare visa hur man arbetar med marknadens modernaste utrustning. Besökare på Engcons monter kommer att kunna träffa flera välkända influencers som använder engcons produkter i sitt arbete dagligen.

Under byggmässan kommer Engcon att ha flera maskiner tillgängliga för testkörning, inklusive John Deere 85G och Caterpillar Cat 306. Som demomaskin kommer en John Deere 135G att finnas med olika redskap, både skopor och andra hydrauliska redskap.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078