23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Zero-Max A/S

I mere end 60 år har Zero-Max skabt innovative løsninger til mekaniske transmissioner verden over så som Akselkoblinger og Fleksible koblinger, Lineære Aktuatorer og hastighedsregulerbare mekaniske gear.

Med et strategisk velplacerede distributørnet verden over, kan Zero-Max levere den rette løsning på dine mekaniske transmissions udfordringer. Zero-Max-teamets specialister i applikationer kan finde en løsning, der lever op til dine krav.

Med udgangspunkt i kundens præcise behov og ønsker præsterer vi totalløsninger, tilpasninger og reparationer i særklasse - med en klar holdning til kvalitet, optimale løsninger og service.

ZERO-MAX A/S er en del af Miki Pulley koncernen, der er en stærk samarbejdspartner for Maskinindustrien i hele verden. Vi beskæftiger os med løsning af alle former for transmissions opgaver og laver løsninger ved hjælp af koncernens egne produkter såvel som vore samarbejdspartneres.

Vore primære produktlinier er:
- Akselkoblinger og Fleksible koblinger, Lineære Aktuatorer og Momentbegrænsere til Servomotorer, vindmøller, trykkerier, etiketprint, kuverteringsmaskiner, maskinværktøj, testudstyr, feedbackudstyr, pakkemaskiner, processudstyr, dynamometre, og andet højteknologisk udstyr.

- Radialkraftsoptagere til træbearbejdning, fejemaskiner, vejarbejde, marine, blæsere og andet udsat udstyr, der har brug for radialkraftsoptagere til at beskytte hydrauliske pumper og motorer.

- Hastighedsregulerbare mekaniske gear til landbrug, print, peristaltiske pumper, fødevarefremstilling, farmaceutisk udstyr, pakkeudstyr og meget andet udstyr.

- Vindmølledrivlinie produkter til Vindmølleproducenter og Servicevirksomheder.

Fakta om Zero-Max A/S

Adress
Zero-Max A/S
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg

Region
Danmark
Midtjylland
Silkeborg Kommune

Telefon: +45 86812288

Fax: +45 86815388

VAT nummer: DK10371139

P nummer: 1000065575

Kontaktpersoner

Andreas Rasmussen
Telefon: +45 51502288
Ib Sander Pedersen
Inna Matlay
Telefon: +45 40367600

Sänd till en kollega

0.125