23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Barslund A/S

BARSLUND ANLÆGGER FREMTIDEN

Barslund er en moderne virksomhed, der bruger digitalisering og innovative arbejdsmetoder til at sikre bæredygtighed i virksomhedens aktiviteter.

Barslund blev etableret i 1980 af Thomas Barslund. I dag er Barslund et af Danmarks førende anlægsselskaber og har afdelinger på Sjælland, Jylland og i Sverige (Barslund AB).

Barslund er med i alle ender af skalaen, når offentlige og private bygherrer skal have udført alt fra landets største motorvejs- og jernbaneprojekter, til mindre anlægsopgaver og udvikling af kultur og byrum.
I Barslund har vi digitaliseret vores arbejdsprocesser og benytter teknologi som GPS-maskinstyring og digitale værktøjer som BIM/VDC i vores daglige produktion. Ved hjælp af intelligente løsninger effektiviserer vi anlægsprocessen og undgår unødvendig spildtid og omkostninger. Dette til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere.

Barslund består af et stærkt team på over 400 medarbejdere. Vi arbejder ud fra en CSR-politik, hvor vi blandt andet har som mål at være med til at gøre en forskel og forbedre livet for kommende generationer, hvilket vi gør gennem uddannelse og spændende karrieremuligheder. Vi er ikke bedre end vores medarbejdere og derfor arbejder vi kontinuerligt på at skabe et spændende og udviklende arbejdsmiljø. Kunne du tænke dig at blive en del af vores team, kan du finde vores ledige stillinger samt søge uopfordret på 

 https://barslund.as/karriere/ 


Vores mission er:
Vi anlægger fremtiden. Barslund udfører anlægsarbejde i Danmark og Sverige i en kundeorienteret, dokumenteret, standardiseret og styret proces med en sund økonomi. Vi leverer den aftalte kvalitet, tid og pris til gavn for vores kunder og projekter. Vi værner om vores kunder og miljøet ved løsningsorienteret samarbejde og klare aftaler. Vi tager hånd om vores medarbejdere ved at sikre udvikling, medbestemmelse og et godt og sikkert arbejdsmiljø

 

Fakta om Barslund A/S

Adress
Barslund A/S
Agernvej 4
3490 Kvistgård

Region
Danmark
Hovedstaden
Helsingør Kommune

Telefon: +45 49143411

VAT nummer: DK10621577

P nummer: 1000107505

Anställda: 650

Kontaktpersoner

Paulina Nielsen
Avdelning: Kommunikation
Yrke: Kommunikationschef
Telefon: +45 31642420

Sänd till en kollega

0.125