23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Jens Møller Gudhjem A/S

Jens Møller Gudhjem A/S er et entreprenørfirma baseret i Gudhjem på Bornholm.

Vi udfører alle former for entrepriser på Bornholm, i Hovedstaden samt på Sjælland og Lolland-Falster, med en stor andel af egenproduktion.

Byggeri

Vi har stor erfaring med råhusbyggeri i forskellige entrepriseformer indenfor alle byggeområder, herunder erhverv, undervisning, boliger, varehuse, landbrug, industri- og fabriksanlæg, hoteller og sygehuse.

Typisk egenproduktion omfatter jord, sprængning, kloak, in-situ beton, murer, betonelementmontage, belægninger og anlæg.

Anlægsarbejde

Siden firmaets grundlæggelse har anlægsarbejdet været en stor del af produktionen. Kabel- og ledningsarbejde, hovedkloak, vejanlæg, havne- og vandbygningsarbejder samt anlægsbeton indtager en fast plads på CV'et.

Egenproduktionen omfatter bl.a. kloak, vandledninger, el- og fiberkabler, fjernvarme, belægninger, asfalt, in-situ beton, molearbejder og meget mere.

Alle entrepriseformer

Vi indgår næsten alle former for entrepriser, lige fra underentrepriser til totalentrepriser. Vi udfører selv en del projektering, men indgår efter behov aftaler med underrådgivere på samme måde som med underentreprenører, så vi sikrer at det faglige niveau er i top, både i projektering og udførelse. Kun derved kan vi opfylde vore motto: Når kvalitet tæller. . . . .

Fakta om Jens Møller Gudhjem A/S

Adress
Jens Møller Gudhjem A/S
Stationsvej 7
3760 Gudhjem
Se på karta

Region
Danmark
Hovedstaden
Bornholm Kommune

Telefon: +45 56485117

VAT nummer: DK15000945

P nummer: 1000842897

Anställda: 80

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Morten Iversen
Yrke: Direktør
Telefon: +45 20454388

Sänd till en kollega

0.094