23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Wicotec Kirkebjerg A/S

Alle kompetencer under ét navn 
Wicotec Kirkebjerg A/S er en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører. Vi beskæftiger over 1000 medarbejdere med afdelinger over hele landet.

Mange års erfaring, solide kunderelationer og en bred kompetenceflade giver os en stærk profil inden for teknikentreprenørsegmentet. Vi kan byde ind på alle store teknikentrepriser – uanset kompleksitet og omfang.

Total systemansvar og skarp projektstyring 
Wicotec Kirkebjerg tilbyder totalt systemansvar og kan kombinere alle nødvendige tekniske kompetencer tværfagligt. Det betyder, at vores kunder kun skal henvende sig ét sted. Vi er med hele vejen fra projektering, gennemførelse af entrepriser og udførelse af efterfølgende servicearbejder. Med alle kompetencer under ét tag kan vi sikre optimal kvalitet på alle fagområder, en gennemsigtig proces med færre interessenter og dermed en skarpere kommunikation og projektstyring.

Ny viden, ny teknologi og kontinuerlig uddannelse 
Som pionerer inden for anlægs-, bygge- og installationsbranchen har vi som målsætning at være på forkant i alle led og på alle fagområder. Vi garanterer, at dit projekt altid udføres med den nyeste teknologi og viden tilgængelig på markedet. Ansatte hos Wicotec Kirkebjerg bliver løbende efteruddannet, og vi kan derfor altid stille de rette kompetencer til rådighed.

Stabil samarbejdspartner og et godt sted at arbejde 
Wicotec Kirkebjerg har en støt stigende projekttilgang. På baggrund af mange års projekter udført på fagligt professionelt topplan, har vi skabt langsigtede kunderelationer, hvor gensidig respekt og tillid er i højsædet.
Som arbejdsplads vil vi være førende, og derfor stræber vi efter at være en attraktiv og innovativ virksomhed, der udvikler sine medarbejdere, så vi sikrer, at vi har de dygtigste folk i branchen.

En professionel og anerkendt teknikentreprenør 
Wicotec Kirkebjerg løfter mange typer projekter. Såvel enkeltstående fagentrepriser som teknikentrepriser, der kræver tværfaglig indsats. Vores kunder inkluderer offentlige og private bygherrer, hospitaler, kraft/varmeværker, forsyningsselskaber, medicinalindustri, fødevareindustri, boligselskaber m.fl.

Fakta om Wicotec Kirkebjerg A/S

Adress
Wicotec Kirkebjerg A/S
Roskildevej 338, 2630 Taastrup
2630 Taastrup
Se på karta

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 44220000

VAT nummer: DK73585511

Anställda: 1100

Kontaktpersoner

Pernille Knudsen
Avdelning: Kommunikations og markedsføring
Telefon: +45 30183662
Stinna Christensen
Avdelning: HR

Sänd till en kollega

0.156