23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Altiflex Danmark ApS

Bag Altiflex står Lasse F. Ramskov der i 2004, mens han drev en håndværksvirksomhed, fik ideen til Altiflex modulerne. Altiflex er opfundet ud fra et behov for ordentlig interimsaflukning.

Systemet er unikt, og samtidig enkelt og effektivt.

Den typiske reaktion fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og håndværkere var “Hvorfor pokker har vi ikke selv tænkt på det? Det er jo lige dét vi altid har manglet”. Med positive tilkendegivelser som disse, var Lasse F. Ramskov i 2004 klar over, at han havde en unik opfindelse på hænderne. Vækstkurven er siden gået opad og i dag er Altiflex kendt og anvendt af mange i Byggeriet.

I dag har det danske firma verdenspatent og er i kraftig vækst i både Danmark og udlandet.

Det er gået stærkt og vi fortsætter væksten
Altiflex har udviklet sig til at være en succesfuld forretning og er i dag inde i en rivende udvikling fra håndværksvirksomhed til industrivirksomhed. Geografisk har udlejningen tidligere primært foregået i Storkøbenhavn, men Altiflex har et stort markedspotentiale både i Danmark og ikke mindst internationalt, i lande hvor der er fokus på optimering af byggeprocessen, bæredygtighed og hvor der stilles krav til arbejdsmiljø, herunder sikkerhed, trækgener, opvarmning.

Altiflex fokuserer nu på at opbygge relationer og aftaler med samarbejdspartnere, som skal varetage udlejning af Altiflex moduler til entreprenører og andre relevante kundegrupper. For at hjælpe denne process godt på vej vil vi servicere vores samarbejdspartnere med kontakter, salgsleads, rådgivning og montørkorps så udlejningen af Altiflex moduler kan forløbe enkelt, effektivt og uden besvær.

BLOX referance video

Download vores brochurer her

Fakta om Altiflex Danmark ApS

Adress
Altiflex Danmark ApS
Nordholmen 10-12
2650 Hvidovre
Se på karta

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 44242284

VAT nummer: DK39665999

P nummer: 1023729195

Anställda: 25

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Altiflex ApS Altiflex ApS

Carsten Sørensen
Yrke: Adm. direktør - Medejer
Telefon: +45 23999000

Christian Norin Schunck
Yrke: Salgschef
Telefon: +45 26215521

Mette Jønsson
Yrke: Marketingkoordinator
Telefon: +45 30898069

Sänd till en kollega

0.141