23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Intego A/S

CBRE | Intego er en landsdækkende teknisk servicepartner, der leverer værdiskabende løsninger til industri, infrastruktur og erhverv. Vores mangeårige erfaring og massive branchekendskab er din garanti for, at vi leverer en løsning, der imødekommer netop dine behov og ønsker.

Hos CBRE Intego leverer vi el-tekniske og mekaniske løsninger, som, via øget oppetid og større fleksibilitet, sikrer en bedre og mere rentabel drift.

Vores løsninger anvendes inden for flere industrier, så som fødevareindustrien, grovvare og kemi.

Vi har gennem en årrække samarbejdet med flere af Danmarks store fødevareproducenter og har på daglig basis udført service på el-tekniske og mekaniske installationer. Det er din sikkerhed for, at vi leverer tilpassede løsninger, som understøtter branchens unikke behov.

Skal produktiviteten forbedres, foreslår vi løbende tiltag, der optimerer anlægget og den daglige drift. Vi fungerer både som strategisk sparringspartner og udførende part på automationsløsninger, indførelse af robotter, gennemførelse af målinger ol. Regelmæssig service er nødvendigt for at øge anlæggets oppetid. Derfor tilbyder vi også service, vedligehold og lovpligtige eftersyn på både el-tekniske og mekaniske installationer, når det passer dig samt support døgnet rundt, hele året, hvis uheldet er ude.

CBRE Intego beskæftiger flere end 850 dygtige medarbejdere og har hovedsæde i Aalborg samt afdelinger i Viborg, Randers, Aarhus, Hedensted, Herning, Kibæk, Esbjerg, Grindsted, Aabenraa, Kolding, Odense, Nakskov og København. Derfor får du en landsdækkende leverandør med en lokal forankring.

Fakta om Intego A/S

Adress
Intego A/S
Blytækkervej 3
9000 Aalborg

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 99364000

Fax: +45 99364040

VAT nummer: DK31165563

P nummer: 1014058393

Anställda: 800

Kontaktpersoner

Christina Müller
Telefon: +45 41753841
Karina Højgaard
Yrke: Marketingschef
Telefon: +45 40177104
Kia Hartmann

Sänd till en kollega

0.156