23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Snedkernes Uddannelser

Hvem er Snedkernes Uddannelser
Den selvejende institution Snedkernes Uddannelser blev oprettet d. 1 juli 2011 i fællesskab af parterne Træ- og Møbelindustrien (TMI/DI, Dansk Byggeri og Forbundet 3F.

Snedkernes Uddannelser har som formål at understøtte og fremme fortsat kompetenceudvikling i træ-, byggeri- og møbelindustrien i Danmark. Snedkernes Uddannelser er sekretariat for Træindustriens Uddannelsesudvalg, Snedkerfagets Fællesudvalg, Det faglige Udvalg for Bolig og Ortopædi samt Træets Efteruddannelse. Klik ind på snedkerudd.dk og find oplysninger om træ-, byggeri- og møbelindustriens mange uddannelsesmuligheder.

Bliv Snedker er vores rekrutteringssite, hvor nye elever og andre interesserede, kan blive klogere på de tre uddannelsesretninger og de brancher, man som udlært snedker kan blive beskæftiget i. På blivsnedker.dk  fortæller tre studerende i både tekst og film om, hvorfor de har valgt netop deres fag og hvilke muligheder de får som udlært snedker.

Snedkerakademiet er stedet på nettet, hvor Snedkernes Uddannelser, snedkerlærlinge, lærlinge med svendeprøve, skoler, undervisere, praktikpladser og virksomheder mødes på en nem og tilgængelig måde. På snedkerakademiet.dk kan man udveksle billeder, ideer, sende beskeder til hinanden og danne interessefora.

Følg os på Instagram
Følg os på facebook

Der findes i dag omkring 50 forskellige AMU-kurser inden for træets efteruddannelser, som du kan sammensætte fleksibelt efter ønsker og behov.
AMU-kurserne har en varighed på mellem 1 - 5 dage.
Se udbuddet og tilmeld dig her


Se vores seneste nyheder her

 

Leverantörstjänster

Fakta om Snedkernes Uddannelser

Adress
Snedkernes Uddannelser
Bygmestervej 5, 2
2400 København NV
Se på karta

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 20252635

VAT nummer: DK33611080

P nummer: 1012531652

Anställda: 4-5

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Hanne Pein
Yrke: Sekretariatschef
Telefon: +45 20252635

Ole Egemose
Yrke: Uddannelseskonsulent
Telefon: +45 20326511

Tina Lucas
Yrke: Adm. Medarbejder
Telefon: +45 70208630

Tina Vestergaard Pedersen
Yrke: Kommunikationsmedarbejder

Sänd till en kollega

0.223