23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Saint-Gobain Abrasives A/S

Saint-Gobain Abrasives er verdens førende producent af slibeprodukter og også den eneste producent, som fremstiller alle tre hovedgrupper af slibemidler: Bundne slibeprodukter, Fleksible slibeprodukter og Diamantprodukter.

Dette er muligt takket være et meget højt teknologisk niveau, et komplet og innovativt produktsortiment, et godt ry for høj kvalitet og sikkerhed og veluddannede, erfarne og engagerede medarbejdere.

Sundhed & sikkerhed
Vores ansvar overfor kunderne, især med hensyn til sikkerhed og komfort, er taget meget alvorligt. Produkterne er designet og fremstillet efter de højeste standarder, for at garentere den optimale sikkerhed og brugerkomfort. Saint-Gobain Abrasives er aktivt medlem af både FEPA og oSa.

Logistik
For at bekræfte Saint-Gobain's markedsledende position og for at supportere vores højt avancerede innovative produktløsninger, bruger Saint-Gobain en lang række ERP og kvalitetsstyringssystemer. Disse gør det muligt kontinuerligt, at forbedre præstationerne i ethvert led af logistik kæden, gennem grundig effektiv monitorering af alle de logistikmæssige processer og den endelige implementering af ny teknologi og de bedste træningsprocedurer.

I dag har Saint-Gobain et logistik team på 80 specialiserede medarbejdere, som er dedikerede og fokuserede på at imødekomme kundernes behov. Vores planlægningssystem, som er integreret direkte i vores ordrestyringssystem, er betjent og kontrolleret af et team af analytikere, som sørger for at vedligeholde og forbedre vores serviceniveau (over 97% idag).

Pressemeddelser

Kataloger

Se allaNyheter

Fakta om Saint-Gobain Abrasives A/S

Adress
Saint-Gobain Abrasives A/S
Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 46755244

VAT nummer: DK69931413

P nummer: 1002309717

Kontaktpersoner

Erik Møller Erik Møller
Avdelning: Saint-Gobain Abrasives A/S
Yrke: Sales Manager Denmark
Telefon: +45 23235244
Helle Holm
Avdelning: PR
Yrke: Kunde service medarbejder
Telefon: +45 88832955
Kim Christophersen Kim Christophersen
Avdelning: Marketing & Kundeservice, Danmark
Yrke: Kundeservicemedarbejder
Telefon: +45 26875147
Saint-Gobain Abrasives A/S Saint-Gobain Abrasives A/S
Avdelning: Marketing & Kundeservice, Danmark
Yrke: Kundeservicemedarbejder
Telefon: +45 46755244

Sänd till en kollega

0.219