23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Silhorko-Eurowater A/S

SILHORKO har mange års erfaring med udvikling, produktion og markedsføring af driftssikre vandbehandlingsanlæg med lang levetid og minimalt behov for vedligehold - tilpasset netop dine behov. Hemmeligheden ligger i materialevalg, teknisk know-how og engagerede medarbejdere. Vi garanterer for kvalitet og ydelse!

SILHORKO blev grundlagt i 1936, og det hele begyndte med fremstilling af filteranlæg til rensning af vand til andelsmejerierne. Siden har ekspertisen udviklet sig til at omfatte vandbehandling i bred forstand, og kundekredsen tæller i dag virksomheder inden for stort set alle brancher.

Vores erfaring med vandbehandling omfatter:
* utallige vandværker og private vandforsyninger
* mangeartede anvendelsesområder inden for alle typer industrivirksomheder og institutioner

Vi er en uafhængig koncern med 262 selvstændige og erfarne medarbejdere. Heraf er halvdelen beskæftiget i Danmark, hovedsageligt på vores hovedkontor og fabrik i Stilling. Desuden ydes teknisk rådgivning og service fra vores afdeling i Hillerød.

Produkterne er af meget høj kvalitet. Løsninger, materialevalg og processer optimeres til stadighed i tæt samarbejde med leverandører.

Vores mange års erfaring og seriefremstillingen betyder, at du er garanteret driftssikre anlæg, kort leveringstid og konkurrencedygtige priser.

Produktionen af større trykfiltre ligger i datterselskabet Eurotank A/S i Harlev J.

Internationalt er vi repræsenteret i de fleste europæiske lande - enten via egne datterselskaber eller lokale forhandlere. Forholdet til såvel medarbejdere som kunder og samarbejdspartnere bygger på langvarige relationer.

Vandbehandlingsanlæggene sælges uden for Danmark under navnet EUROWATER, primært via 21 salgs- og servicekontorer i egne datterselskaber fordelt på 14 lande. Den internationale kontaktflade udgør fundamentet for en bred erfaringsudveksling og placerer os blandt de førende i Europa.

Fakta om Silhorko-Eurowater A/S

Adress
Silhorko-Eurowater A/S
Århusvej 79, Stilling
8660 Skanderborg
Se på karta

Region
Danmark
Midtjylland
Skanderborg Kommune

Telefon: +45 87938300

VAT nummer: DK39176513

P nummer: 1003059188

Anställda: 385

Kontaktpersoner

Thomas Dalsgaard
Yrke: Salgschef
Telefon: +45 87938315

Sänd till en kollega

0.204