23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

EXPO-NET Danmark A/S

EXPO-NET Danmark A/S grundades i Köpenhamn 1959 av fabrikör Ejnar Klinkby som hade licensrättigheter till ett världspatent för tillverkning av plastnät. Den första plastnätmaskinen installerades och emballagenät till förpackning av frukt var den första produkten som såg dagens ljus. Efter några år flyttade verksamheten till större lokaler i Rødovre på grund av en stigande efterfrågan och en expansiv produktutveckling med många olika typer av nät.

Succén fortsatte och man beslutade att flytta verksamheten till det regionala utvecklingsområdet i Hjørring. För detta ändamål köptes en tomt på 16 000 m2 och ytterligare ett område köptes 1971 för att bygga en större fabrik. I samband med flytten tog Ejnar Klinkbys son, John Klinkby, över ansvaret för företaget. Idag leds firman av John Klinkbys son, Lars Klinkby.

Vi har vår egen design- och utvecklingsavdelning och vi förfogar över mer än 9 000 m2 modernt produktionsområde, lagerbyggnader, showroom, kontor samt en egen modern maskinverkstad som utför egna reparationer samt tillverkar specialmaskiner för produktionen.

Sedan 2002 är vi delägare i ett franskt försäljningskontor och 2004 fick vi vårt egna försäljningskontor i England.

Vi har nu mer än 50 års erfarenhet av högteknologisk produktion av plastnät och plaststängsel och vi använder en mycket modern produktionsprocess. Utvecklingen av denna särskilda process bygger på olika tekniker så att den passar perfekt till produktion av kunddesignade produkter som används inom flera olika branscher.

Denna mycket moderna och flexibla produktionsteknik möjliggör dessutom en kontinuerlig utveckling och produktion av nät med olika nätstrukturer av varierande bredder, diametrar, maskstorlekar och styrkor. På så sätt försäkras kunderna alltid en optimal lösning.

Flexibilitet, leveransgaranti och ett tätt och lojalt samarbete med kunderna är grunden till att EXPO-NET Danmark A/S idag räknas som en mycket seriös leverantör med export till fler än 30 länder inom och utanför Europa.

Produkter

Fakta om EXPO-NET Danmark A/S

Adress
EXPO-NET Danmark A/S
Georg Jensens Vej 5
9800 Hjørring
Se på karta

Region
Danmark
Nordjylland
Hjørring Kommune

Telefon: +45 98 92 21 22

Fax: +45 98 92 41 89

VAT nummer: DK53271715

P nummer: 1002002837

Anställda: 75

Certifikat: AAA, BRC/IoP

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Rene Balslev Andersen
Yrke: Salgschef Skandinavien

Sänd till en kollega

0.125