23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Dunlop Hiflex AB

Dunlop Hiflex levererar kvalitetsprodukter och tekniska lösningar till industrin.

Dunlop Hiflex etablerades i Halmstad 1969. Företaget är idag en av marknadens mest etablerade leverantörer av hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg.

Vår egen tillverkning av slangar och kopplingar, för både höga och låga tryck, ger oss stor kunskap om produkterna och gör att vi kan komma med förslag på nya lösningar och förbättringar till industrin. Våra kunder finns över hela landet inom både eftermarknaden och OEM-sektorn.

Vår filosofi är att finnas nära våra kunder för att kunna garantera hög service och teknisk support. Alla våra Service Centers har en modern slangverkstad och ett standardsortiment av slang, kopplingar och tillbehör som är speciellt framtaget för att kunna serva kunder lokalt. Med 27 Service Centers, 3 Production Centers och ett 40-tal Service Partners har du alltid nära till oss.

Dunlop Hiflex tillhör Alfagomma-koncernen som är en av världens ledande tillverkare av slangar och kopplingar för både högt och lågt tryck. Egna fabriker finns i Italien, Frankrike, Slovakien, Kina och Malaysia. Försäljnings-/distributionsenheter finns i Europa, Asien, Australien, Sydafrika, USA och Canada. Vi har ett mycket väl utbyggt distributionsnät med ett stort antal filialer som täcker stora delar av norra Europa.

Dunlop Hiflex AB
Seldonsvägen 2
302 62 Halmstad
Sverige
VAT nummer: SE5561236141
100-200
ISO 9001
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.046