23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

BM Byggeindustri, Hobro A/S

BM Byggeindustri A/S har varit en stark partner sedan 1978 och utför alla typer av huvud- och totalentreprenader, snickerier samt tillverkar alla typer av industrialiserat byggande, prefabricerade badrum och prefabricerade element.

Vi har en personalstyrka på omkring 60-80 snickare samt cirka 25 tjänstemän som består av bland annat ingenjörer, konstruktörer, byggnadsingenjörer, Alla tjänstemän fungerar som projektsamordnare.

Det finns totalt cirka 120 anställda på BM Byggeindustri A/S.

Vi anlitar erkända underleverantörer för VVS och elinstallationer, murverk, etc.

Vid fabriken i Hobro produceras monteringsfärdiga modulbyggnader för alla typer av byggprojekt inklusive hem, institutioner, skolor, kontor och sjukhus - i Danmark och Norden.

BM Byggeindustri A/S är ett passivhus- certifierad, det vill säga enligt den tyska standard baserad på PHPP-beräkningar.

Produktionen i fabriken är oberoende av årstider och väderförhållanden och därför kan elementen produceras med en större säkerhet och kvalitet. Verksamheten är en av de äldsta leverantörerna i Danmark och medlem i Træelementforeningen.

BM Byggeindustri A/S är även certifierade enligt pr EN 14732-1. Bolaget granskas av Dansert A/S, ett dotterbolag till Teknologisk Institut i Danmark.

Fakta om BM Byggeindustri, Hobro A/S

Adress
BM Byggeindustri, Hobro A/S
Lupinvej 18
9500 Hobro
Se på karta

Region
Danmark
Nordjylland
Mariagerfjord Kommune

Telefon: +45 98521744

Fax: +45 98520036

VAT nummer: DK10294673

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Mogens Madsen
Yrke: Salgschef

Sänd till en kollega

0.109