23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Visma Smartdok AB

Om oss

SmartDok är ett programvaruföretag med huvudkontor i Alta, Norge. Vi är idag över 40 anställda fördelat på försäljning, kundsupport, utveckling och testning, marknad och ekonomi. Utöver Alta, har vi även kontor i Stockholm, Oslo, Bergen och Fredrikstad. Vår produkt återfinns i vårt namn, SmartDok. Ett datainsamlingssystem för bygg- och anläggningsbranschen.

Det är nu mer än 15 år sedan vi fick vår första kund. På den tiden var vi två anställda. Idag, 70 000 användare senare, fortsätter vi att växa genom att ta in kvalificerade och engagerade medarbetare som motiveras av att ständigt utveckla SmartDok.

För oss kunden alltid i fokus, med med hjälp av engagemang, pålitlighet och förmågan att förenkla ska vi fortsätta att skriva historia.

Digital rapportering

SmartDok är den mest använda lösningen i bygg- och anläggningsbranschen, och det är inte utan anledning. Lösningen består av 10 moduler som ger överblick och enkel kontroll över timmar på anställda och maskiner, varor och transporter, service och underhåll av maskiner, koll på verktygen, samt foton, egenkontroller och checklistor, arbetslistor från snöröjning med mera.

Systemet är molnbaserat och det finns separata appar för iPhone och Android. Du slipper tänka på uppdatering, säkerhetskopiering och andra problem som du kan ha när du installerar och använda program i er serverpark. Det enda du behöver för använda SmartDok är en PC med webbläsare och tillgång till internet. Enkelt och lätt!

Leverantörstjänster

Fakta om Visma Smartdok AB

Adress
Visma Smartdok AB
Lindhagensgatan 94
112 68 Stockholm
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +46 08-12456940

VAT nummer: SE5569402323

Anställda: 42

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Adam Josefsson
Telefon: +46 707307390

Lasse Sörnes

Sänd till en kollega

0.141