23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Visma Smartdok AB

Året var 2005, detta var innan iPhone och smartphones existerade och innan ordet ”App” var på allas läppar. Ändå hade vi tro på att mobila lösningar, att kunna använda sina mobiltelefoner till mer än samtal och att skicka SMS, hade potential. Visionen, då som nu, var kort och precis –utveckla mobila lösningar som förenklar vardagen för våra kunder. Visionen är den samma i dag och vår ledstjärna i allt vi gör.

Idag är vi 14 anställda i Norge och två i Sverige, och vi växer stadigt. Vi har vunnit European Business Awards som Årets Entreprenör, har fyra gånger blivit utsedda till Gasell-företag, och fått mycket uppmärksamhet i media. Vi finns i Alta i norraste Norge, och i Kista, Stockholm. Vi är oerhört stolta över vad vi har åstadkommit och vi har visat att det är möjligt och utveckla IT-lösningar för världen såväl norr om polcirkeln.

SmartDok
SmartDok är den mest använda lösningen i bygg- och maskinentreprenadbranschen och det är inte utan anledning. Systemet ger överblick och enkel kontroll på timmar av anställd och maskin, arbetsorder, service och underhåll, dokumentation i form av bilder och checklistor, loggning av sprängämnen, arbetlistor för plogning m.m.

Systemet är webbaserat och det finns separata appar för iPhone och Android som ger er möjligheten att registrera in i SmartDok från mobilen. Du slipper tänka på uppdateringar, säkerhetskopiering och andra driftsproblem som du har med en lösningen i egen servermiljö.

Leverantörstjänster

Fakta om Visma Smartdok AB

Adress
Visma Smartdok AB
Lindhagensgatan 94
112 68 Stockholm
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +46 08-12456940

VAT nummer: SE5569402323

Anställda: 5

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Lasse Sörnes

Steffen Nerdal

Sänd till en kollega

0.157