23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Linotol AB

Om oss
Linotol är Skandinaviens ledande leverantör inom golventreprenader. Bolagets servicekontor ligger i Norrköping. Härifrån leder vi en koncern med omkring 180 sysselsatta och en omsättning på cirka 550 miljoner kronor. Linotol finns med kontor utöver Norrköping även i Stockholm, Malmö, Allingsås och Middelfart i Danmark

Bland våra kunder finns såväl byggentreprenörer och fastighetsägare som arkitekter och byggkonsulter. Vi är samarbetspartner och bollplank åt vissa av kunderna, och ren utförare åt andra. Oavsett vilket stöd du behöver så är vårt breda erbjudande och långa erfarenhet en garanti för att producera ett golv som passar för ändamålet. Med en både snabb och säker produktion bidrar vi till att användaren kan ta sina lokaler i bruk så fort som möjligt.

Vårt totalerbjudande inom golv är en av bolagets främsta styrkor.

Genom det kan vi samordna flera delar i en golvproduktion inom ett och samma bolag – från grundkonstruktioner till alla slag av färdiga ytskikt. En egen stor, effektiv och väl utvecklad maskinpark bidrar ytterligare till en stark plattform för kvalitet och effektivitet i arbetet.

Kvalitet, Miljö & Etik
Linotol är anslutet till organisationen Sveriges Byggindustrier, vilket innebär att vi följer Samhällsbyggnadssektorns etiska regler. Bolaget är diplomerat enligt Povel, Sveriges Byggindustriers ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi arbetar också ständigt med vår egen kunskapsförbättring, genom att utveckla och förädla våra tjänster.

Fakta om Linotol AB

Adress
Linotol AB
Ramshällsvägen 9
602 38 Norrköping
Se på karta

Region
Sverige
Östergötlands län
Norrköpings kommun

Telefon: +46 0114441570

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Ella Insulander
Avdelning: Backoffice

Pether Skoglund
Yrke: Marknadschef
Telefon: +46 0705549833

Sänd till en kollega

0.125