23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Linotol A/S

Vi ser grundlaget for business ...
... med et funktionelt, holdbart og stilfuldt gulv. Med en hurtig og sikker produktion, bidrager vi til, at  brugeren kan tage deres faciliteter i drift så hurtigt som muligt.

Linotol er Skandinaviens førende leverandør af gulvløsninger. Selskabets servicekontor ligger i Norrköping. Herfra leder vi en koncern med omkring 200 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 700 mio. svenske kroner.

Vores kunder omfatter både entreprenører og ejere af fast ejendom, arkitekter og bygningskonsulenter. Vi er partner og rådgiver for de kunder, som ønsker vores sparring, ligesom vi også kan løse opgaverne lige efter kundernes anvisninger.

Uanset hvilken løsning I vælger, så er vores brede produktpalette og lange erfaring din garanti for, at vi aldrig foreslår eller producerer en gulvløsning, der ikke er egnet til formålet.

Vores mulighed for at lave en totalløsning er vores største force. Dermed kan vi koordinere alle aspekter af en gulvproduktion inden for samme virksomhed – fra grundkonstruktioner til alle former for færdige overflader.

Fakta om Linotol A/S

Adress
Linotol A/S
Olaf Ryes Gade 7K
6000 Kolding
Se på karta

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 26832799

VAT nummer: DK38262181

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Henrik Slot
Avdelning: Danmark
Yrke: Teknisk salgschef
Telefon: +45 26832799

Sänd till en kollega

0.172