23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Noha Norway AS

NOHA NORWAY AS er en ledende leverandør av brannsikkerhet til næringsbygg og industri.

NOHA eies av SK FireSafety Group, og ble grunnlagt i 1924. Selskapet jobber hovedsakelig med salg og service av brannslokkingsutstyr, samt toppmoderne produksjon av brannslangetromler i egen fabrikk.

NOHA har hovedkontor for administrasjon, kundesenter, planlegging og produksjon på Orstad utenfor Stavanger, samt hovedkontor for service i Oslo. I tillegg har vi det serviceavdelinger i Bergen, Kristiansand og Trondheim.

Brannsikkerhet i nye næringsbygg

NOHA leverer vi høykvalitets brannsikringsprodukter til næringsbygg som blir bygget eller modifisert. Det kan være branntromler, som vi produserer selv i fabrikken på Orstad, brannslokkere, nødlys eller nøddusjer. Produktene vi leverer går gjennom tøffe kvalitetskontroller og testing, uansett om de er egenproduserte tromlene eller kommer fra underleverandører.

Vi er opptatt av å ha bred distribusjon og korte leveringstider på standardprodukt. Og, vi vet at noe av det viktigste for rørleggerne som skal montere opp våre branntromler: er at de er enkle å installere. Enkel installasjon, lite feil og gode løsninger vet vi at er tidssparende – og dermed kostnadseffektivt for våre kunder.

Brannsikkerhet i næingsbygg i drift

Næringsbygg i drift kan være barnehager, skoler, restausanter, kontorlokaler eller butikker. Her er brannsikringsproduktene allerede installert og det handler om å bevare og styrke brannsikkerheten. Våre kompetente teknikere er ute hos kunder for å kontrollere og ta vedlikehold på slokkeutstyr og rømningslys. Vi installerer og tar vedlikehold på slokkesystem, og holder vi brannkurs.

Vi er landsdekkende på kontroll og vedlikehold og har mange erfarne teknikere som bidrar til å ivareta kundens ansvar i henhold til lover og regler.

Brannsikkerhet i industri

Kjennetegnet for utstyret vi leverer til brannfarlig industri er at de er til profesjonelle brukere. NOHA leverer egenproduserte branntromler, i tillegg til monitorer, skumutstyr og lignende. Utstyret skal ofte stå i krevende omgivelser, for eksempel plattform i Nordsjøen eller et ørkenområde i Midtøsten, og må leveres i materiale som tåler dette.

NOHA har eget spesialverksted og kan utforme og teste branntromlene i henhold til kravspesifikasjoner fra kundene. For kundene i denne sektoren, for eksempel på norsk sokkel, vet vi at det er viktig å unngå driftsstans – og NOHA kan levere både reservedeler og erstatningsprodukter raskt. I tillegg leier vi ut utstyr som kan brukes dersom fastmontert brannsikkerhetsutstyr skal gjennomgå modifikasjoner.

Felles for alle områdene, er at NOHA alltid: 

  • er enkle å komme i kontakt med , og vi yter en rask og kompetent kundeservice.
  • utvikler kompetanse for å løse fremtidens brannsikkerhetsbehov
  • jobber kontinuerlig forbedringer og utvikler stadig mer effektive arbeidsmetoder
  • er en pålitelig og handlekraftig partner.

www.noha.no 

Se allaNyheter

Fakta om Noha Norway AS

Adress
Noha Norway AS
Orstadvegen 124
4353 Klepp Stasjon

Region
Norge
Rogaland
Klepp

Telefon: +47 51 81 60 00

VAT nummer: NO945429070

Kontaktpersoner

Celina Lea
Lars Mørk-Lorenzen
Telefon: +47 97657756
Pernille Gibson
Telefon: +47 913 42 969

Sänd till en kollega

0.143