23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PcP

Företaget
PcP är en modern durkfabrik med tillverkning i Danmark, Nederländerna, Tyskland och Storbritannien, samt säljbolag i Belgien, Sverige och Norge. PcP är känt som ett modernt och banbrytande industriföretag specialiserat på konstruktion och tillverkning av gallerdurk, säkerhetsdurk och steg, för golv, gångar, trappor, balkonger, plattformar och mycket mer. Sortimentet omfattar produkter från högspecialiserade värmesköldar för flamtorn på olje- och gasplattformar, till ventilationsgaller och utsmyckningen av fasader och entréer.

PcP:s durk och steg används inom både privat och offentlig byggnation, i offshore/onshore-industrin, den kemiska industrin, byggbranschen, livsmedelsindustrin och många andra områden. Utöver ett brett standardprogram tillverkas också durkar och steg efter kundens önskemål och behov utifrån mottot: inget jobb är för litet eller för stort.

Idégenerering och produktutveckling
Uppfinningsrikedom och produktutveckling är hörnstenar i koncernens marknadsfilosofi. Identifiera och möta kundernas behov är den viktigaste faktorn för gruppens framgångar. Kundengagemang i utvecklingsfasen har resulterat i produkter som är exakt anpassade till dess omständigheter och villkor. Efterservice är också högt prioriterat. Projekt-och kvalitetskontroller säkerställer att leveranstider hålls och kvalitetsnormer uppfylls.

Mot framtiden
Vi räknar med fortsatt tillväxt för PF gruppen genom målinriktat arbete baserat på koncernens kompetens och genom fortsatta investeringar, inklusive företag med spetskompetens inom sitt eget område.

Fakta om PcP

Adress
PcP
Ruskvädersgatan 3 B
418 34 Göteborg

7480 Göteborg
Se på karta

Region
Danmark
Midtjylland
Herning Kommune

Telefon: +45 31 53 59 60

VAT nummer: DK14310940

Anställda: 100

Certifikat: Achilles, EN 1090-1, ISO 9001:2008

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Heidi Marie Westerby
Telefon: +45 20313369

Sänd till en kollega

0.097