23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

OrboTech Sweden AB

Vi utmanar er att vända på gamla uppfattningar och tänka i nya banor, samtidigt som vi gör städningen enklare, roligare och effektivare med städprodukter i världsklass.


OrboTech Sweden är ett norrländskt familjeföretag som tillsammans med systerbolagen Inolife, i-team Sweden och Johans Städmaskiner har över 30 års erfarenhet inom städbranschen. Under årens gång har vi samlat på oss en unik mängd erfarenhet och kunskap, en expertis vi gärna vill dela med oss av till er. Vi ser en spännande chans i att få vara med och utmana och utveckla en bransch som står inför nya prövningar, där kraven på lokalvårdarna ökar, samtidigt som synen på städ behöver förändras. Vi brinner för människor, innovation och hållbarhet och förmedlar unika städkoncept till hela Norden. Att våra varumärken är ledande inom sina respektive områden är något vi är makalöst stolta över.

Här kan du läsa mer om våra produkter.

Vi gör er städning enklare, roligare och effektivare, samtidigt som vi tar sikte på en hållbar framtid. Att prata städning ska vara spännande och utvecklande - tillsammans kan vi utmana gamla uppfattningar och göra skillnad!

Vill du ta en kaffe? Våra showroom och kontor finns i Sundsvall, Gävle, Stockholm, Jönköping och Malmö.

"Det är framför allt kundernas respons som driver oss. OrboTech Sweden ska inte vara ett företag som följer efter alla andra. Vi ser en utmaning och en spänning i att göra skillnad, tillsammans med våra kunder går vi en egen väg" säger Mats Johansson, VD OrboTech Sweden.

Se allaNyheter

Fakta om OrboTech Sweden AB

Adress
OrboTech Sweden AB
Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall

Region
Sverige
Västernorrlands län
Sundsvalls kommun

Telefon: +46 010-195 97 00

VAT nummer: SE5568819345

Certifikat: CE, FDA-godkänd, Svanen

Kontaktpersoner

Avdelning Marknad
Madeleine Englund

Sänd till en kollega

0.253