23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Apollo Vredestein Nordic AB

VREDESTEINS RIKA ARV

Vredestein är stolta över att vara en av världens äldsta däcktillverkare, med en historia som sträcker sig mer än 100 år bakåt. https://www.youtube.com/watch?v=1hIxK8zNFl4

Innovation är att se framåt 

Gummi har varit en del av oss sedan början av 1900-talet och, precis som innovation, är det en del av vårt DNA. Det har gjort oss till det vi är i dag: en ledande europeisk tillverkare av förstklassiga däck.

Ger kraft till lantbruk och industri

Vredesteins lantbruksdäck har vid många tillfällen fått erkännande från oberoende organ. Traxion+ och TraxionXXL har satt en ny standard i sitt segment, precis som Flotation-serien och Greentrax, som utvecklades särskilt för trädgårdsunderhåll. Dessutom har Vredestein ett enastående brett utbud av industridäck och har därmed en unik position. Den överlägsna kvaliteten och enastående prestandan i Vredesteins lantbruksdäck understryks av det faktum att ett antal tillverkare av lantbruksmaskiner monterar Vredestein-däck på sin utrustning som standard.

Apollo Tyres Ltd

Vredestein är en del av Apollo Tyres Ltd. Vredestein Nordic AB säljer också personbil, industri, entreprenad och lastvagnsdäck under varumärket Apollo.

Leverantörstjänster

Fakta om Apollo Vredestein Nordic AB

Adress
Apollo Vredestein Nordic AB
Flöjelbergsgatan 18
431 37 Mölndal

Region
Sverige
Västra Götalands län
Mölndals stad

Telefon: +46 31-58 00 10

VAT nummer: SE5565167334

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Kaj Hirvaskari
Yrke: OHT (Off highway tires) Specialist
Telefon: +358 408212325

Sänd till en kollega

0.156