23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Hans Fölsgaard AB

Hans Fölsgaard AB är ett globalt teknikföretag som utvecklar, producerar och levererar kundspecifika lösningar och egna varumärken till kunder världen över inomen en mängd olika branscher:

Under mer än 100 år har Hans Fölsgaard ständigt lyckats med att anpassa verksamheten till marknadstrender. Vilket har varit avgörande för att driva på organisk tillväxt, som i kombination med förvärv skapat en sund verksamhet. En lika avgörande faktor för tillväxtresan är medarbetarna, som det är stort fokus på. Fölsgaard har en unik företagskultur som präglas av omsorg om varandra, välmående och arbetsglädje. Hans Fölsgaard sysselsätter 110 anställda och hade en omsättning 2022 på 1,248 miljarder SEK. Företaget, med huvudkontor i Køge har en filial i Ry och kontor i Norge, Sverige, Tyskland, Kina och Indien.

Som ett socialt ansvarsfullt företag är det avgörande för Hans Fölsgaard AB att vi som företag bidrar till en hållbar samhällsutveckling. Därför har företaget särskilt valt ut fem av de 12 världsmålen, som de målmedvetet engagerar sig i, mål 5 – jämställdhet, mål 7 – Hållbar energi, mål 9 – Industri, innovation och infrastruktur, mål 12 – Ansvarsfull konsumtion och produktion samt mål 13 – Klimatåtgärder

Med dessa konkreta insatser vill Hans Fölsgaard AB aktivt bidra till den gröna omställningen och hoppas att vårt engagemang kan inspirera andra globala partners och kunder att öka sina hållbara initiativ som en del av deras affärsstrategi. Sedan 2012 är Hans Fölsgaard AB även medlem i FN:s Global Compact, som är världens största frivilliga initiativ för företagens sociala ansvar. Detta initiativ syfte är att främja ansvarsfullt affärsbeteende. Vi är nu även anslutna till intiativet SBTi.

Hans Fölsgaard AB
Sjöängsvägen 17
192 72 Sollentuna
Sverige
VAT nummer: SE556572164301
P nummer: 1008693761
AAA, Achilles, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047