23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Scantruck AB

Scantruck är en succéhistoria. Koncernens danska moderbolag blev grundat 1996 under enkla förhållanden. Sedan dess har det bara gått framåt och sedan december 2014 har vi varit på den svenska marknaden. Vi är en del av N.C. Nielsen-gruppen som bl.a inkluderar N.C. Nielsen A/S, som är Danmarks största leverantör av gaffeltruckar, terminaltraktorer och internt transportmaterial.

Du känner säkert till Manitou, SENNEBOGEN, GMG, PB Platforms, och Platform Basket. Det är de världsberömda märkena som Scantruck är generalagent för. Vi har också ett stort urval av begagnade teleskoplastare, entreprenadmaskiner och annat material till branschen.

Scantruck-koncernen har huvudkontor i Skive, Danmark och har har sitt svenska huvudkontor i Rosersberg. I Sverige finns också ett försäljnings- och servicecenter i Kungälv. Vi har högutbildad personal som kan hantera den senaste tekniken och vi har de bästa specialverktygen för att reparera och underhålla alla slags entreprenadmaskiner och teleskoplastare.

Sist men inte minst – vi har ett stort center för begagnade maskiner åt entreprenad- och byggbranschen, industrin och lantbruket. Kom gärna förbi och upplev en värld av nya och begagnade maskiner i vår utställning. Vi hittar alltid en lösning som passar perfekt till dina behov.

Scantruck AB
Metallvägen 61
195 72 Rosersberg
Sverige
VAT nummer: SE5569914004
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.032