23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

AMAS Svenska AB

Vi har varit en ledande leverantör av högkvalitativa verktyg till grävmaskiner sedan vårt grundande 1987. Från våra tidiga dagar som ett norskt dotterbolag har vi utvecklats till att bli ett stolt helsvenskt företag.

Vår expertis
Sedan starten 1987 har vi byggt upp en gedigen erfarenhet i branschen. Vår specialisering ligger i att tillhandahålla hydraulhammare och andra verktyg av högsta kvalitet, anpassade till våra kunders unika behov.

Vad gör oss unika
Det som skiljer oss på AMAS Svenska AB från konkurrenterna är vårt omfattande lager som möjliggör snabba leveranser. Vi erbjuder en unik service där vi personligen startar upp alla verktyg på kundens grävmaskin för att säkerställa optimal prestanda och tillfredsställelse.

Viktiga framsteg
Ett av våra största genombrott var lanseringen av Rotastar siktskopa år 2019. Denna produkt revolutionerade sättet att sortera schaktmassor direkt vid schaktning, vilket visar på vår förmåga att leda och innovera inom branschen.

Vår vision och framtid
Vår vision är att alltid vara en stark och pålitlig partner, som levererar de bästa verktygen med den bästa servicen. Vi siktar på att kontinuerligt förbättra oss och anpassa oss efter våra kunders föränderliga behov.

Vårt team
Styrkan i vårt företag ligger i vårt engagerade team. Flera av våra medarbetare har varit med oss sedan starten, vilket vittnar om en sund företagskultur och vår passion för vårt arbete. Med tiden har vi även välkomnat nya medlemmar som bidrar med ny energi och expertis.

På AMAS Svenska AB är vi övertygade om att framgång bygger på starka och långsiktiga relationer med våra kunder. Vi är inte bara en leverantör – vi är en partner i era projekt.

 

AMAS Svenska AB
Gustaf Daléns gata 7
749 47 Enköping
Sverige
VAT nummer: SE5562933688
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031