23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Renrumsventilation

Erbjuds
Förfallodatum
den 14 maj 2020

Renrumsteknologi / luftrenser til farmaceutisk industri, laboratorier og operationsstuer m.v.

KK-Ventilation har stor erfaring med installation af ventilationsanlæg med renrumsteknologi / luftrenser til den farmaceutiske industri, laboratorier og operationsstuer mv. Vi sikrer højeste grad af renhed og styring af temperatur og fugt, som er afgørende for at lokalerne kan bruges optimalt.

VAV – varierende air volumen

Anlæggene leveres som VAV (varierende air volumen) anlæg, så de ønskede tryk- og luftmængdeforhold kan opretholdes. Sterile områder etableres ofte med automatisk alarm, som udløses, hvis de ønskede trykforhold eller renhedskrav ikke er opfyldt. Renrumsteknologi / luftrenser giver en stor tryghed for personalet.
Der findes rigtig mange filterkvaliteter, og vi rådgiver omkring valg af disse i forhold til kravene til renhed og hygiejne.

Nedkøling og varmegenvinding

Er der ønsker eller krav om nedkøling af luft, kan ventilationsanlæg leveres med integreret køleanlæg eller split-anlæg. Kompressor placeres i disse tilfælde udenfor.
Der kan installeres varmegenvinding via væskekoblede flader.

Nem styring af ventilationsanlæg

Ventilationsanlæg styres via brugerbetjente styrepaneler eller kobles på centralt styrede CTS-automatikanlæg. Begge løsninger kan etableres, så de kan overvåges via internettet.

 
Leverantör
KK Ventilation A/S
Mårslet Byvej 14
8320 Mårslet
Danmark

Helle Simonsen
Telefon: +45 86298444
Fax: +45 86298433


Se hemsidan
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.095