23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Trekantens Diamantskæring udfører vi sikker sprængning

Erbjuds
Förfallodatum
den 26 november 2019

Trekantens Diamantskæring udfører sprængning ved broer, byggegrunde, havne og andre steder. Vi har en ekspert, som har den nødvendige viden og uddannelse, til at udføre en sikker sprængning. Desuden kræves der stor sikkerhed omkring opbevaring af den dynamit, som bruges.

Vi sørger naturligvis for at udføre korrekte beregninger til sprængningen samt foretage metodevalg, ud fra det kendskab vi har til de forskellige egenskaber omkring sprængstoffer og tændmidler. Vi tilrettelægger og gennemfører sprængningen, så vores arbejde bliver foretaget efter de sikkerhedsregler, der er gældende. Desuden foretager vi korrekt valg af udstyr til den enkelte opgave.

Adskillige kompetencer under ét tag

Vi er en virksomhed, der er kendt for at have adskillige kompetencer samlet under ét tag. Vi er opdateret i forhold til de nyeste tendenser og viden samt har det rette udstyr, der kræves til de forskellige arbejdsområder. Dette gælder uanset om det er sprængning eller diamantskæring. 

Vi er en landsdækkende virksomhed og kan derfor udføre sprængning forskellige steder i landet. Vi finder alle arbejdsopgaver interessante og giver altid vores kunder en positiv oplevelse, uanset om opgaven er lille eller stor.

Vi står altid klar til at hjælpe, så ring til os på telefon 75 56 17 99.
Leverantör
Trekantens Diamantskæring ApS
Venusvej 4
6000 Kolding
Danmark

Klaus Nielsen
Telefon: +45 75561799
Fax: +45 75561775


Se hemsidan
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.123