23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dobbelt markise til den gamle Skovriderkro

Erbjuds
Förfallodatum
den 30 april 2021

Alux har monteret en stor dobbeltmarkise på tagterrassen af det nye spise- og dansested, Pangea, som åbner i den gamle skovriderkro i Charlottenlund.

Det er en lidt anderledes, men meget praktisk og pladsbesparende markiseløsning, hvor to enkelte markiser monteres på én midterbjælke, således man kan køre en markise ud til hver side og på den måde overdække et meget stort område – og nemt fjerne overdækningen igen. 

Markiserne er af typen Sun 4000. De er motoriserede og styres via en håndsender/fjernbetjening. På det bredeste sted er markiserne 9 meter – fremspringet til hver side er 3,5 meter, så med ét tryk er ca. 60 m2 overdækket. Stort set hele tagterrassen kan dermed overdækkes på én gang, og gæsterne skærmes for aftenduggen eller den lette regnbyge.

Akryldugene har langtidsholdbar beskyttelse mod miljøbeskadigelse inklusive regn og UV-stråler. Farverne holder også i mange år. Med den rette behandling kan dugen være fuldstændig vandtæt, og man kan derfor også helt undgå skimmeldannelse i dugen.

Se flere overdækningsløsninger på alux.dk
Leverantör
Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Danmark

Bill Torben Jensen
Telefon: +45 87207325
Fax: +45 70262994


Se hemsidan
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.094