23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Autoriserede kloakmestre, med stor erfaring indenfor renovering og nyetablering af kloaksystemer

Erbjuds
Förfallodatum
den 13 augusti 2020

HMN Entreprenøren tibyder autoriserede kloakmestre, som besidder stor erfaring og ekspertise inden for renovering og nyetablering af kloaksystemer.
Med os som samarbejdspartner er du garanteret, at dit kloakarbejde bliver udført i henhold til gældende regler på området og i høj kvalitet. Der vil blive udført rutinemæssigt tv-inspektion samt kvalitetssikrer det udførte arbejde, som vi dokumenterer til kunden via en KS-mappe der følger alle sager.

Vores kerneydelse inden for kloaksegmentet er bl.a. komplekst kloakarbejde for forsyningsselskaber, men vi udfører også mere traditionelle former for kloakarbejde. Blandt vores kunder finder du derfor både forsyningsselskaber, erhvervs- og privatkunder.

Alsidigt kloakarbejde
Vi har bl.a. stor ekspertise inden for separatkloakeringer, trykledninger, transmissionsledninger, gravitationsledninger, grundvandssænkning, pumpebrønde, over- og underjordiske bassiner og kloakarbejde ved pludseligt opståede skader og problemer.

Grundigt kloakarbejde
Når vi udfører kloakarbejde, har vi mulighed for at løse opgaver i en gravedybde på helt op til 6-7 meter uden anlæg. Vi har mulighed for at udføre opgaverne med anlæg, gravekasser med oversektioner, lineære gravekasser eller “københavnerspuns” Vores medarbejdere udfører opgaven under stor hensyntagen til forsyningssikkerheden, de berørte lodsejere, naboer og de trafikale forhold – vi gør en stor indsats for at være til mindst mulig gene der hvor vi opererer.

Renoverende kloakarbejde
HMN Entreprenøren tilbyder vi endvidere renovering og vedligehold af dit kloaksystem. Vores mangeårige erfaring med mange og forskellige opgavetyper har givet os ekspertisen til at udføre en bred vifte af opgaver for forsyningsselskaber, erhvervs- og privatkunder. Vi varetager derfor alt fra småopgaver til omhyggelig renovering af omfattende kloaksystemer.

Ønsker du uforpligtende information og professionel rådgivning om vores kloakarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os.
Leverantör
HMN Entreprenøren A/S
Himmerlandsvej 16B
9670 Løgstør
Danmark

Tina Jensen
Telefon: +45 51179831


Se hemsidan
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.125