23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sandblæsning, overfladebehandling og lakering

Erbjuds
Förfallodatum
den 21 januari 2021

Sandblæsning
Hos TH-Overfladebehandling udfører vi sandblæsning af større og mindre stålkonstruktioner. Vores lokale samt håndteringsgrej sikrer, at vi kan sandblæse stålkonstruktioner, maskiner, trapper, tanke m.m. Sandblæserhallen, der måler B5 m x H4 m x L33 m, ligger op ad malerhallen, så emnerne ikke bliver kontamineret, inden viderebehandling. Som blæsemiddel anvender vi stålsand, der genanvendes i vores recirkulationsanlæg. Behandlingsgrader iht. specifikation og ISO 8503.

Overfladebehandling og lakering
Derudover udfører vi alle former for overfladebehandling af emner til industrien og byggeriet. I samarbejde med vores leverandør af maling har vi udarbejdet standardbeskrivelse af systemer til forbrug for alle typer opgaver. Vi har også standardsystemer på emner, som er galvaniseret inden viderebehandling hos os - med den valgte overfladebehandling set i relation til korrosionsklasse og farvevalg.

Vi tilbyder også overfladebehandling og lakering til finere brug, fx trapper, der skal spartles og slibes inden lakering, samt brandmaling i alle kategorier. Alt malerarbejde udføres i indendørs kabiner under kontrollerede forhold, så kvaliteten altid er i top. Vi kan levere Topcoat i alle farver baseret på RAL eller NCSI. Vores to malerhaller måler hhv. B6 m x H3,5 m x L27 m og B6 m x H4,5 m x L36 m.
Leverantör
Hauge Gruppen
Bladstrupvej 9B
5270 Odense N
Danmark

Simon Lykke
Telefon: +45 20912606
Fax: +45 66188191

Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.125