23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

NCC Byggeri - Erhvervsbyggeri

Erbjuds
Förfallodatum
den 14 oktober 2021

Erhvervsbyggeri er mere og andet end rum
I NCC har vi en ambition om at skabe inspirerende miljøer, der hjælper mennesker og virksomheder med at opnå markante resultater.

Foruden domiciler og flerbruger-kontorhuse udvikler og opfører NCC indkøbscentre samt produktions- og lagerfaciliteter - uanset om der er tale om nybygning eller om- og tilbygning.

Flere af vores byggerier er udviklet i tæt samarbejde med bygherren med udgangspunkt i vores koncepter, der har en høj teknisk standard og er komplekse i deres design. Vi udfører projekterne enten i hoved- eller totalentreprise og oftest i form af tidligt eller involverende samarbejde.

Vi arbejder målrettet med VDC gennem hele projektforløbet til visualisering, projektering, optimering, kvalitetskontrol, analyser af logistik, tidsplanlægning, mængdeudtræk og økonomiopfølgning.

Byg med en faglig entreprenør
Udførelse af beton- og råhusarbejder i forbindelse opførelsen af erhvervs- og industribyggerier har altid været en del af NCC's kernekompetencer indenfor beton og råhus. Vi har her en lang referenceliste på lige netop denne type byggerier. Dette kombineret med en samarbejdsorienteret og faglig stærk medarbejderstab har gjort os til en af Danmark´s mest fortrukne beton- og råhusentreprenører.

Kontaktperson:

Steen Ulrich Rasmussen
Markeds- og kundechef, NCC Byggeri Øst
+45 41 70 42 72

 

 

 

 

 
Leverantör
NCC A/S

NCC A/S
Tobaksvejen 2A
2860 Søborg
Danmark

Pernille Kjøller
Telefon: +45 39103910

Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.094