23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vi säljer REN LUFT! Arbetar ni också för att få RENARE LUFT i produktionen?

Erbjuds
Förfallodatum
den 26 november 2022

Ledande dansk professor uttalar sig om coronavirus och inomhusklimat (tidningen Berlingske s. 6, torsdag 2020-10-01). Artikeln handlar inte bara om virus utan om inomhusluft i allmänhet:

”Tänk på coronaviruset som tobaksrök… Försök att föreställa dig att du sitter utomhus på en och en halv meters avstånd rakt över en person som röker. Det stör dig inte eftersom det blåser lite. Men om du sitter inomhus på samma avstånd i ett rum som inte är väl ventilerat, då börjar tobaksröken ansamlas och blir irriterande. Det är samma sak med små salivpartiklar med virus – aerosoler. Utomhus blåser de bort och förtunnas blixtsnabbt. Men om du sitter inomhus är risken att andas in partiklarna mycket större.”

I samma artikel kommenteras problem med slakteriernas inomhusklimat:

”... och vi har sett hur effektivt virus sprider sig i slakterier där det är kyligt, kanske dålig ventilation, och där det kan vara bullrigt så att anställda ropar åt varandra. Alla dessa faktorer gör det lättare för virus att sprida sig…”

REN LUFT – och jonisering

UVC-ljus har fått mycket uppmärksamhet i samband med coronabekämpning. Hos FHS fokuserar vi även på en annan teknik med vilken vi redan håller luften ren i över 500 livsmedelsföretag i Skandinavien, nämligen JONISERING med Airgenics joniseringsteknik. 

Se vår video

om hur man håller luften ren i en produktion: Så här ”vandrar” problemen/kontamineringen med luften. När jonerna följer med via luften får du ren luft.

Kort om jonisering:  Jonisering är en naturlig process som försiggår överallt, både inomhus och utomhus. Jonisering är omvandlingen av en atom eller molekyl till en jon genom att infoga eller ta bort laddade partiklar såsom elektroner. När det gäller jonisering av luft skapas jonpar som består av en fri elektron och en positiv jon

Ett konkret exempel på en jonnivå inomhus i ett produktionsrum är 0-10/cm3. När vi istället befinner oss utomhus i skogen eller vid havet finns det  200 – 1000 joner. Och när vi upplever att åskväder har en luftrensande effekt beror det på att det då finns över 14 000 joner i luften/cm3. FHS Scandinavia strävar efter att uppnå cirka 1 000 joner/cm3 i luften när vi joniserar med Airgenics teknik. Vi säger att vi använder naturens eget sätt att regenerera sig själv, och det matchar den jonnivå som finns naturligt i luften när vi t.ex. är ute i skogen eller vid havet.

 Du kan också läsa mer om jonisering på vår webbplats under

LUFT.
Leverantör
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173

Se fler tjänster
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.157