23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kloakrenovering - erfaring gennem mange år

Erbjuds
Förfallodatum
den 25 februari 2022

HARTVIG CONSULT ER EN ERFAREN OG SOLID RÅDGIVER, DER HJÆLPER DIG MED PROJEKTERING OG UDFØRELSE AF KLOAKRENOVERING OG ANLÆG AF NYE KLOAKKER.
Hartvig Consult er specialist indenfor rådgivning i alle former af kloakarbejder og vores mangeårige erfaring og niche-fokus med projektering og tilsyn sikrer, at kunden får en fremtidssikret optimal løsning økonomisk og med højeste kvalitetsstandard.

Da kloaksystemerne er gemt væk under jorden, bliver renovering ofte overset og det betyder, at man mange steder oplever konsekvenserne af den manglende vedligeholdelse med øget intensitet af driftsproblemer, rotter og nedsat kapacitet, der kan resultere i oversvømmelser. Vi laver en tilstandsvurdering af din bestående kloak og analyserer behovene for kloakrenovering, således at arbejdet sættes i gang på det rette tidspunkt og ikke når det er for sent.

HOLDER I MANGE ÅR
Vi sørger for, at dit kloaksystem fungerer og holder i mange år og gennem troværdig rådgivning sikrer vi dig en problemfri gennemførelse af projekter til lavest mulige omkostninger og med mindst mulige gener for beboere og omgivelser.

Hartvig Consult kan producere detaljerede og fuldstændige budgetter, opdelt i prioriteter, samt valg af den optimale løsning inden for den fremtidige vedligeholdelse af kloaksystemet, om det er opgravninger eller foringer.

Se mere om

kloakrenovering

.
Leverantör
Hartvig Consult ApS

Hartvig Consult ApS
Lykkegårdsvej 15
4000 Roskilde
Danmark

Jan Kaiser
Telefon: +45 4632 5952

Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.094