23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vilken effekt har jonisering på luften på livsmedelsföretag?

Erbjuds
Förfallodatum
den 26 november 2022

Svar på frågan: ”Det gör att företaget sparar mycket pengar, tid och kemikalier!”

 Vi upplever att många företag uppfattar mögel i luften som en ofrånkomlig olägenhet. Dessa företag budgeterar med extra spill/skärningar och extra rengöring för att hantera mögelproblemen. Det är ett dyrt beslut, eftersom det ofta leder till avstängning av lokaler och extra arbetstimmar – samt ytterligare matsvinn. Men så behöver inte vara fallet! Genom att rena luften med jonisering för att eliminera t.ex. mögel och jäst, pågår desinfektionen 24-7, vilket reducerar både antalet avstängningstillfällen, rengöring och matspill avsevärt.

 Luften desinficeras naturligtvis utan att använda kemikalier. Jonisering är i princip samma process som när naturkrafterna skapar blixtar och renar luften genom att aktivera luftmolekylerna.

 Vi har installerat jonisering på över 500 livsmedelsföretag i Skandinavien och vi levererar ofta dessa lösningar med utgångspunkt i filosofin ”no cure no pay”. Om det inte fungerar efter de villkor som ställts upp från början, behöver företaget inte betala och vi hämtar utrustningen gratis. Lyckligtvis händer detta ytterst sällan eftersom jonisering fungerar effektivt.

 Mejerier, slakterier, bagerier, frukt och grönsaker – se våra fallstudier! 

Jonisering fungerar i stort sett alla branscher, men vi har uppnått speciellt bra resultat inom frukt- och grönsakslager, bageriproduktion och mognadsrum på mejerier och slakterier. Här kan man hämta stora besparingar på matspill i alla branscher, och vad gäller frukt- och grönsakslager kan jonisering till och med bidra till en väsentlig minskning av eten i luften. Läs våra olika

joniseringsfallstudie

r på FHS webbplats.

Vår joniseringsleverantör under många år, Airgenic, är en norsk tillverkare av joniseringsutrustning och FHS har genom åren ackumulerat stor kunskap om installation av utrustningen och rätt rådgivning.

 Vår joniseringsleverantör har fått ny webbplats

! På Airgenics nya webbplats kan du läsa mer om hur jonisering fungerar. Och du får naturligtvis alltid gärna kontakta oss på FHS Scandinavia om du har mer specifika frågor, och du kan få veta mer om våra erfarenheter med just din bransch.
Leverantör
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173

Se fler tjänster
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.172