23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Mikkelsen AAA-rated for 4. år i træk

Erbjuds
Förfallodatum
den 26 augusti 2025

Mikkelsen Electronics A/S er nu for 4. år blevet rated med det prestigefyldte AAA af kreditvurderingsvirksomheden Soliditet.

For at opnå AAA (Trippel-A) skal en virksomhed have ”en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser”. I Danmark findes der kun 1332 virksomheder, der har levet op til den kreditværdighed i 3 år og på området ”Manufacture of other electronic and electric wires and cables” er Mikkelsen den eneste virksomhed med denne rating.

AAA-rating
Antallet af virksomheder med en AAA-rating gennem 3 år faldt ifølge Soliditet fra juli til 1. august med 15 virksomheder.

”Mange virksomheder, vi arbejder sammen med, foretager et kreditcheck af os, da vi jo er underleverandører til større projekter. Her er det selvfølgelig vigtigt, at vi er kreditværdige. Hvis en underleverandør har problemer med kreditværdigheden, kan delleverancer af større projekter pludselig blive en risikofaktor”, udtaler Sales Manager Christoffer Bruun.

Mikkelsen Electronics A/S – en partner i udvikling
Mikkelsen Electronics A/S er et 100% danskejet selskab, der blev stiftet i 1971. Udbuddet af såvel komponenter som kundespecifik produktion har betydet, at Mikkelsen Electronics i dag råder over en særdeles kvalificeret medarbejderstab, der kan gå ind i et udviklingsarbejde sammen med kunderne. Særligt indenfor kabelmontage og støbninger i Macromelt er Mikkelsen Electronics på forkant.

Yderligere spørgsmål?
Spørgsmål kan rettes til Sales Manager Christoffer Bruun, Mikkelsen Electronics A/S på 44 34 03 04 eller skriv til cb@mi-ec.com.
Leverantör
Mikkelsen Electronics A/S

Mikkelsen Electronics A/S
Havremarken 3-5
3520 Farum
Danmark

Christoffer Bruun
Telefon: +45 44340304
Fax: +45 44340310

Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.095