23948sdkhjf

Food Fraud / Food Defense

Totalt DKK 3 800 exkl. moms
Utbildningsregion
Danmark > Midtjylland > Randers Kommune
Period(er)
den 31 januari 2019

den 31 januari 2019
den 30 oktober 2019

den 30 oktober 2019

Få grundlæggende kendskab til begreber som fødevaresvindel – Food Fraud, sårbarhedsanalyse (VACCP), trusselsanalyse (TACCP) samt de tiltag der kan virke nedsættende for sårbarheden for at blive udsat for fødevaresvindel – Food Fraud. Desuden får du kendskab til hvilke forebyggende tiltag, der kan være relevante i forhold til Food Defense. Kurset tager udgangspunkt i GFSI´s retningslinjer, samt kravene i FSSC22000, BRC og IFS standarderne.

Kurset har til formål at give dig kompetencer til og træning i at gennemføre analyser af sårbarhed og at vurdere evt. trusler for at blive udsat for beviste skadelige handlinger. Vi behandler de eventuelle bevidste skadelige handlinger, hvad enten motivationen er økonomi eller ønsket om at skade din virksomhed eller dine kunder. Der gennemføres under kurset øvelser med udgangspunkt i de aktuelle problemstillinger, og under kurset får du mulighed for at afprøve forskellige metoder og modeller til at gennemføre sårbarhedsanalyse og trusselsanalyser.

Kurset henvender sig til kvalitetsmedarbejdere, men i særdeleshed også til virksomhedens øvrige medarbejdere, der arbejder med råvarer og indkøb samt leverandører.

Efter kurset vil du have et grundlæggende kendskab til sårbarhedsanalyse og trusselsanalyse samt de tiltag der kan nedsætte sårbarheden eller trusselniveau. Du vil være i stand til at finde de informationskilder, der kan vise historiske tilfælde af fødevaresvindel på eventuelt dine råvaretyper, men også informationskilder til nye sager, der eventuelt lurer under overfladen.Utbildningsadress

QMS-Kursuscenter, Strømmen 32, 8960 Randers SØKontaktinformation
QMS-Consult ApS
Randersvej 21
8870 Langå
Danmark

Grete M. Madsen
Telefon: +45 75530050


Se hemsidan
Se hela profilen

Sänd till en kollega

0.13