23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Skab bedre fødevarehygiejne med fokus på hygiejnisk design

Totalt DKK 9 500 exkl. moms
Utbildningsregion
Danmark > Hovedstaden > Lyngby-Taarbæk Kommune
Period(er)
Löpande anmälan

Der er god forretning og fornuft i hygiejnisk design, da det er afgørende for fødevaresikkerheden at procesanlæg er designet og vedligeholdt så de kan gøres rene.

Grundkursus i hygiejnisk design på DTU giver deltagerne unik viden om sikring af god proceshygiejne i praksis ved at kombinerer viden om maskindesign, lovgivning, mikrobiologi, fødevarekontaktmaterialer og rengøring.

Kurset er relevant for dig, som arbejder med maskindesign, installation, vedligehold, indkøb og kvalitetssikring. Grundkursus i hygiejnisk design afholdes af Center for Hygiejnisk Design på DTU, som er er DANAK akkrediteret og det eneste EHEDG autoriserede testcenter i Danmark.

Undervisningen varetages af Alan Friis, som er autoriseret af EHEDG til at certificere udstyr og undervise efter deres guidelines samt gæsteforelæsere fra blandt andet Royal Greenland, Fødevarestyrelsen og Foodsafe.

Endnu en god grund til at deltage i kurset er den sparing og erfaringsudveksling deltagerne har med hinanden under de praktiske sessioner og pauser

 

Utbildningsadress

DTU Center for Hygiejnisk Design - DTU Fødevareinstituttet
Kemitorvet bygning 202
Lokale 1005
2800 Kgs. LyngbyKontaktinformation
DTU Food Tech
Kemitorvet
Bygning 201
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

Lissi Holm
Telefon: +45 45252558


Se hemsidan
Se hela profilen

Sänd till en kollega

0.078