23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Kurs

Betongkurs Platsgjuten Betong klass 2 - Distans - starta direkt vid anmälan

Totalt SEK 14 900 exkl. moms
Period(er)
Löpande anmälan

Betongkurs Platsgjuten Betong klass 2 - Distans 

Först i Sverige att erbjuda kompetensklass II-U som E-learning. Uppdaterad under 2022 med ändringar och utökat filmat material - totalt 65 filmer med utbildningsinnehåll.  Du går när det passar dig. Starta direkt, dela upp kursen som du vill. Hög kundnöjdhet - Det vanligaste svaret på frågan - hur sannolikt är det att du skulle rekommendera kursen till en vän eller kollega? 10, genomsnittet på 9,2 -

Nöjd-kund-garanti*
Registrering på ID06 ingår
Tillgång till kursen i 6 månader

Vad tycker kunderna - klicka här
 
Om kursen - Platsgjuten Betong klass 2 Utförande

Är du i behov av klass 2 behörighet för platsgjutning av betong? I den här distansutbildningen får du kunskaperna du behöver i ett flexibelt och prisvärt upplägg. 

Kursen genomförs i två delar. Den ena delen är kunskapsinnehållet som du får tillgång till i vår kursportal online, som elearning. Den andra delen är en obligatorisk laboration och examination som genomförs under 1 dag på plats med oss i Stockholm.

Online-delen motsvarar 40 timmars klassrumsundervisning och du får kursinnehållet i en varierande mix av filmer, bilder, instruktioner och övningar. Du kan gå kursen när och var du vill, på datorn eller via vår mobilapp. Innehållet i 55 filmer kan väljas att läsas på egen hand eller få uppläst. Det finns en uppläsningstjänst kopplat till alla text i kursen. Exakt tidsåtgång varierar från deltagare till deltagare beroende på erfarenhet och ambition. 

Laboration och provskrivning bokar du in det tillfälle som passar dig bäst. Vi erbjuder tillfällen en gång per månad.

Kursen följs av vår erfarne betongexpert som har i uppgift att alla kursdeltagare ska ta sig igenom kursen på bästa sätt. 

Kursinnehållet uppfyller kunskapskraven i Svensk Standard SS-137006:2015 (SS-EN 13670:2009, bilaga J). Svenska Betongföreningens råd för teknik och vidareutbildning har utvecklat utbildningsplanen som kursen följer.

 Efter godkänd utbildning samt styrkt erfarenhet erhålls certifikat (intyg om kompetens) som styrker klass 2 behörighet. Detta kommer registreras på ditt ID06 kort. 

Sagt om kursen - Kundreferenser - Betongkurs klass 2 - Utförande 

”Flexibiliteten var en stor tillgång. Vi kunde gå kursen under en längre tid. Övningar och frågor i kursen gjorde oss väl förberedda inför proven. Att kunna få stöd av en ämnesexpert överallt i kursen nyttjade vi några gånger, verkligen bra. Jag kan rekommendera kursen." Tom Sandkvist / Infra-con

"Fint upplägg. Bra att man kan välja att lyssna - 10/10" Joakim Bredahl, Teqton 

"Enkelheten att ta sig igenom kursen samt att den är på distans gör att jag vill rekommendera kursen" Micke Bouchnak, GR Konstruktion

"Bra innehåll och svårighetsgrad. Bra upplägg med kontrollfrågor efter varje del så man känner att man får lite repetition och kontroll att man fått in något av varje del" Ronny Higberg MRM Mining 

För vem

Kursen vänder sig i första hand till dig som ska leda och övervaka platsgjutningar av betong i kompetensklass 2, i rollen som arbetsledare. 

Andra roller som projektör eller byggledare ser vi också kan ha nytta av kursen.
Kursmål - Betong klass 2 - Utförande

Målet med kursen är att deltagaren ska få de kunskaper som krävs för att kunna leda och övervaka platsgjutningar av betong i kompetensklass 2. Nivån på dessa kunskaper ska vara tillräckliga för att få godkänt på det prov som är kopplat till behörigheten.

Ur innehållet
Betong som material
Färsk betong och tillverkning
Hård betongs egenskaper
Exponeringsklasser och nedbrytning
Armering
Formbyggnad
Arbetsutförande
Gjutning sommar och vinter
Kontroll och provning
Tekniska regelverk
Fukt i betong
Speciell betongteknik
Ritningsläsning & armeringshandlingar
Laboration i betongfabrik
Övningsfrågor och övningsprov online - med och utan hjälpmedel

Möjlighet att lämna in övningsprov med hjälpmedel för feedback och dialog​

Hur går det till?

När du bokar dig på kursen får du (Inom 12 timmar - Under kontorstid i regel inom 1h) ett e-mail med instruktioner och inloggningsuppgifter till kursportalen.
Du kan påbörja kursen när och var du vill på datorn eller i telefonen.
Under hela kursen har du tillgång till vår erfarne ämnesexpert vid frågor eller funderingar kring de ämnen vi tar upp i kursen. Varje vecka så finns kursledaren tillgänglig online på fasta tider. 
Kursen varvar innehåll med övningar och instuderingsfrågor.
När du känner dig redo så bokar du in dig på ett tillfälle för laboration och skrivning. Vi har tider för skrivning och laboration varje månad. 

Vid godkänt resultat och uppvisande av 12 månaders byggplatserfarenhet utfärdas ett kompetensintyg. ​
*Nöjd-kund-garanti


Vår ambition är att erbjuda utbildningar som håller högsta klass. Därför får du som kund en nöjd-kund-garanti på denna kurs. Om du av någon anledning inte är nöjd med kursen, hör av dig till oss inom 5 dagar så ger vi dig pengarna tillbaka.

www.blendifylearning.com

 

Blendify Learning AB
Gamla landsvägen 4
196 30 Kungsängen
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5591955454

Kontaktperson

PB

Utbildningsadress

Alla regioner
Sverige

Sänd till en kollega

0.047