23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Switching & Routing in Industrial Networks with SCALANCE X (Siemens CPIN) (IK-SWIROS)

Totalt DKK 16 000 exkl. moms
Utbildningsregion
Danmark > Hovedstaden > Ballerup Kommune
Period(er)
den 27 februari 2023

den 3 mars 2023

Når du har gennemført kurset, har du kendskab til de særlige krav inden for industrielle netværksløsninger og du har viden om at planlægge, implementere og yde support i almindelige netværk i et industrielt eller industrirelateret miljø.

På Switching-delen lærer du om Switchede Netværks-løsninger og hvordan de er forbundet til realtids systemer i teori og praksis samt redundansmekanismer.

På routing-delen lærer du om grundlæggende routning og får den nødvendige viden, for at kunne planlægge, konfigurere og stå for driften af netværksløsninger i industrielle miljøer, som er struktureret ved hjælp af routing, og deres forbindelse til virksomhedsnetværk. Du bliver bekendt med de specielle krav til routing-løsninger i industrien og den nødvendige grundlæggende viden om IP-kommunikation, statisk routing, routing-protokoller og redundansmekanismer.

På kurset er der rigelig tid til praktiske øvelser, diagnosticering og problemløsning.

BEMÆRK
Certificering (Siemens CPIN-niveau)

Dette kursus er en forberedelse til certificeringen "Siemens Certified Professional for Industrial Networks - Switching & Routing". Ved kursets afslutning er der mulighed for at lave en frivillig certificeringsprøve, som består af to dele (switching og routing). Det er også muligt at tage prøven på et senere tidspunkt.

Bemærk, at du skal fremvise gyldig fotolegitimation før prøven.

Utbildningsadress

Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup, Denmark

Sänd till en kollega

0.109