23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Entreprenör- så lyfter du ditt kontors profil

Skapa förtroende och stärk din verksamhets image med dina inredningsval

Om du känner att kontoret behöver en ansiktslyftning, om ni nyligen bytt lokaler eller om du känner att det ska något extra till för att motivera kunder och anställda, så finns det mycket att göra.  

Det kan faktiskt vara förvånansvärt enkelt att skapa den look du vill ha på kontor eller möteslokaler. Du behöver inte lägga ut stora summor på att få en inredningsarkitekt att göra det åt dig om du och dina närmaste anställda redan vet vad som ska göras. Online hittar du enkelt möjligheter för att skräddarsy den rätta lösningen för dig och din entreprenad för både möbler och väggdekorationer. 

Möbler, färger och väggar gör stor skillnad 
Ditt kontor är inte bara en plats där du och dina kollegor gör ert dagliga arbete, planerar framtida framgångar och socialiserar över en kopp kaffe, det är också här du har din allra bästa och billigaste möjlighet att annonsera din verksamhet.  

Facebook i all ära, och reklam i tidning och busskurer, men när du får in en potentiell kund eller kommande medarbetare in på ditt kontor så är det där som du ska sälja in den kommande dealen. Och inget kan vara lika lågeffektivt som din inredning för att berätta både vad din entreprenad går ut på och varför dina kommande kunder ska välja dig och inte dina konkurrenter. 

Den stil du väljer, färger på möbler, typ av lampor, golvbeklädning och, förstås hur dina väggar ser ut, påverkar dina kunders tankegång i positiv riktning och kan samtidigt förstärka ditt företags ansikte utåt.  

En stark lösning för dina väggar kan vara att ha företagets ledord eller andra motiverande citat motiverande citat i form av wallstickers i mötesrum eller hall-väggar. Du kan med fördel välja färger och storlek så att de matchar belysning och övrig stil som avtalats.    
Om ni har vackra foton som tagits ute i fältet så kan det vara en utmärkt idé att välja att investera personligt utformade fototapeter, så att klienter och kontakter direkt ser entreprenaden ute i verkligheten och vet vad ni står för.   
Vad det gäller möbler, lampor och gardiner så kommer du att upptäcka att de flesta företag idag på sin hemsida har ett stort utbud av tjänster för att göra dina val lättare. De flesta har exempelvis virtuella inredningsguider, där du enkelt kan utnyttja för att få en bild av hur olika möbler ser ut i verkligheten. Och steget därifrån till att beställa och få hemkört är oftast extremt simpelt. 

Därefter ska du bara avsätta tid för att dekorera lokalerna, köpa in de rätta växterna, ta ett steg tillbaka och njuta av det goda hantverket. 
Kom bara ihåg att du ska vara konsekvent i din inredning, oavsett om det handlar om receptionen, kontorsrum eller lager där kunder och affärsförbindelser kan vistas, eftersom utseendet har stor betydelse för hur de uppfattar dig och ditt företag.  

Utnyttja denna fantastiska form av marknadsföring i det tysta och få ett kontor där ni både trivs och visar upp entreprenadens styrkor på en gång! 

Sänd till en kollega

0.047