23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Välj rätt hjälp vid behov av rådgivning

Som företagare stöter man ibland på vissa affärsjuridiska frågeställningar. Till exempel kan det vara så att man i samband med anbud och upphandling blir stöter på frågetecken och man känner att man kan behöva rådgivning i frågan.

Det kan vara lätt att tänka att tiden inte räcker till och att man istället för att ta hjälp gör sitt bästa utefter de förutsättningar man har.

Det finns dock företag som har lång erfarenhet av planering, upphandling, genomförande och uppföljning av alla slags byggprojekt och entreprenader. Detta inkluderar även infrastrukturprojekt av olika slag.

Om man därför stöter på problem i något skede är det viktigt att vända sig till rätt aktör på marknaden så att man hittar någon som arbetar med alla aspekter av entreprenadrätten, allt från mindre konsumententreprenader till stora projekt och kommersiella entreprenadärenden såväl som alla på området förekommande standardavtal

Oavsett om du är beställare eller entreprenör kan du behöva hjälp i olika entreprenadrättsliga frågor. Det är då viktigt att du väljer någon som har bred kunskap och som biträder vid entreprenadrelaterade tvister i domstolar och skiljeförfaranden. Även inom konsulträtt kan man behöva hjälp att hitta någon som biträder tekniska konsulter, beställare och bolag i löpande konsulträttsliga frågor.

Till exempel kan man behöva hjälp inom entreprenadrätt och konsulträtt så som:

  • Rådgivning i samband med anbud och upphandling
  • Upprätta och granska entreprenadavtal och konsultavtal
  • Frågor rörande ändringar, tillägg och avgående arbeten
  • Tvistlösning avseende entreprenadkontrakt och konsultavtal

När du letat efter ett företag som kan hjälpa dig, ta även med i tanken att välja någon som är medlem i Interlaw. Då säkerställer du att du som klient kan få den bästa rådgivning oavsett var behovet finns. Interlaw är en sammanslutning av oberoende advokatbyråer som är spridda över mer än femtio länder och du kan känna dig trygg med både hjälpen du får och det nationella samarbetet.

Detta medför att du som klient alltid kan vara trygg med att företaget arbetar för att hjälpa dig att hitta snabba och effektiva lösningar. Oavsett om du känner att du är påläst inom ämnet är det viktigt att hitta ett företag som leder dig genom hela processen – från första förhandlingen till det att sista avtalet är undertecknat. Lyckas du hitta rätt har du någon som lyssnar på ditt behov och ser till att du får den hjälp och rådgivning som du behöver. Oavsett ärende så ser lösningen olika ut. Ibland är lösningen standardiserad och vissa gånger krävs det en skräddarsydd lösning. Men av största vikt är ändå att hitta någon som försöker nå den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för just dig.

 För att kunna erbjuda rätt kunskap till rätt klient har vi medarbetare olika specialkompetenser och vårt team kan variera från case till case. Tillsammans hittar vi lösningarna för din verksamhet – alltid med stort engagemang, affärsfokus och förståelse för de utmaningar som affärslivet innebär.

Sänd till en kollega

0.032