23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Satsa på företagsleasing av en KIA

Om du är ute efter en bra bil, så är KIA ett alternativ. Om du har företag så kan du med fördel välja att leasa den

Företagsleasing är ett sätt att få in en eller fler bilar till företaget, utan att behöva köpa in dem på egen hand. Det gör att du slipper binda upp kapital från ditt företag. Om du är intresserad av KIA företagsleasing så finns det hos Arval. De har så klart även andra bilmärken att välja mellan.

Företagsleasing är oftast i form av det som heter operationell leasing. Är det en privatperson som leasar så är det oftast finansiell leasing. Det bästa alternativt för företag är just att ha en operationell leasing. Det eftersom det då är en fast månadskostnad, där det ingår saker som service, försäkringar, däck, däckhantering och reparationer. Restvärdet är även garanterat från början. När avtalet sedan löper ut, så lämnar du bara tillbaka bilen och kan välja att leasa en ny.

Smart att leasa bil till företaget
Om du ska ha en eller flera bilar till ditt företag, kanske som tjänstebil eller företagsbil, så är det mer kostnadseffektivt att leasa dem. Förvisso kan du välja att köpa in egna bilar. Men det innebär att du då måste ta pengar ur företaget och binda upp dem i vad bilarna kostar. Det kan sänka likviditeten en hel del. Det är mer värt att satsa på företagsleasing. Det eftersom du då har en fast månadskostnad som du kan ha bra koll på. Det är helt enkelt ett mer ekonomiskt val att leasa än att köpa.

Smidigt med företagsleasing
Oavsett om du vill ha en KIA företagsleasing eller annan bilmodell, så kan du vända dig till företaget Arval. De kan detta med att leasa ut bilar till företag. För dig så innebär det bland annat att det är en enklare hantering så väl som att det även är en större ekonomisk trygghet. Det ger dig även en konkurrenskraftig totalkostnad. Arval kan ta fram den perfekta lösningen för ditt företag, så att du får den eller de bilar du behöver. De kan helt enkelt skräddarsy att bra avtal så att det passar dig och ditt företags behov.

Så om det är så att du har behov av en eller flera bilar till ditt företag, se då över om inte företagsleasing kan vara det bästa alternativet för få de bilar du behöver.

Sänd till en kollega

0.046