23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bakterier lever i sus och dus på ditt golv

Forskning visar att så mycket som 80% av föroreningarna kommer från hjul och fotspår

Hjul och fotspår förhindrar felfri hygien
Idag har de flesta företag fått upp ögonen för vikten av felfri hygien. Mot bakgrund av listeria-fallet 2014 och uppkomsten av corona 2019 har många fått större fokus på bakterier och hur viktigt det är att eliminera dem. Dessutom finns det strikta lagkrav för hygien som företag måste uppfylla. I samband med optimerad hygien är det viktigt att tänka på golvet i företaget. Mögel och kontaminering följer med förpackningar, tekniker och produkter som går och kör igenom företagets olika zoner. 80% av föroreningarna kommer från hjul och fotspår. Därför bör dekontaminering av golv absolut vara i fokus när företag vill optimera hygienen.

Lösningen: Antibakteriell golvbeläggning eller antibakteriell matta
Ett antibakteriellt golv eller en antibakteriell matta kan eliminera över 99% av föroreningen på golvet som stammar från hjul och fotspår. Därför kan det vara väldigt fördelaktigt att placera golvbeläggningen eller mattan mellan orena och rena zoner där anställda och transportmedel passerar. Golvbeläggningen eller mattan ersätter då andra lösningar för att upprätthålla hygienen, såsom att byta skor, ta på skoöverdrag, tvätta skor eller byta truck. Ett antibakteriellt golv eller en antibakteriell matta kan därför underlätta och optimera företagets arbetsflöde.

Hur fungerar dekontaminering av golvet?
Golvbeläggningen eller mattan innehåller silverjoner, som bekämpar mikroorganismer såsom listeria, virus, salmonella etc. Under sex steg eller tre hjulrotationer på golvbeläggningen eller mattan elimineras 99% av dessa mikroorganismer. När den antibakteriella golvbeläggningen eller den antibakteriella mattan är installerad består underhållet bara av vanlig regelbunden rengöring. Golvbeläggningens eller mattans livslängd är tre till fem år.

Det är även en fördel att golvbeläggningen eller mattan är miljövänlig, hållbar och prismässigt rimlig..

Vinn över bakterierna
Kanske är lösningen rätt för ditt företag? En sak är säker: Ett antibakteriellt golv eller en antibakteriell matta är en säker vinnare när det gäller att förbättra hygienen på ett enkelt och säkert sätt på företag.

Sänd till en kollega

0.032