23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sv 1202 Siktstation på lastväxlarram

Säljes
Förfallodatum
den 1 januari 2021
Skick
Ny
Tillverkare
Maskin Mekano
Modell
Sv 1202

DEN SMIDIGASTE SIKTSTATIONEN NÅGONSIN

Maskin Mekano Sv 1202 är en modern mobil eftersikt som kännetecknas av STE-siktens höga kapacitet och siktnoggrannhet, lastväxlarramen som ger smidiga och ekonomiska transporter, samt mycket låga driftskostnader genom eldriften.

Produktion av krossade produkter handlar i hög grad om ton/h. Liksom i all annan processindustri förutsätter lönsam produktion omfattande volymer. Det som skiljer kross/sorteringsbranschen från många andra är att produktionen i hög grad utförs på olika platser och att slutprodukten, fraktionerna, ofta varierar från plats till plats. Kostnadsdrivarna i den typen av produktion är flytt- och etableringskostnader, drifts- eller dieselkostnader samt kostnader för oplanerade stopp.

Sv 1202 är designad för att ge dig maximal konkurrenskraft inom alla de områdena. Med lägsta tänkbara flyttkostnad, lägsta produktionskostnad per producerat ton och en helt ny nivå för driftsäkerhet genom Vibro Block konceptet, får du en siktstation som gör dig till en vinnare på en marknad med tuff konkurrens.

Med sitt smidiga format och breda register kommer Sv 1202 öka din flexibilitet. Den kan gå tillsammans med krossverket, efter ett sorteringsverk eller tillfälligt stoppas in i en stationär krossanläggning för att splitta en fraktion, utan att hela anläggningen behöver stoppas för sållbyte.


För mer info, offert eller leasingförslag- ring Calle Smedenman 0709-508271!
Säljare
Maskin Mekano AB
BOX 9083
550 09 Jönköping
Sverige

Hanna Smedenman
Telefon: +46 036-317 410


Se hemsidan
Se flera maskiner
Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.144