23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

HOLZHER CNC Evolution 7405 sælges hos Slejpner Maskiner A/S

Säljes
Förfallodatum
den 16 februari 2021
Skick
Begagnad
Tillverkare
HOLZHER
Modell
Evolution 7405
År
2018

Brugt HOLZHER EVOLUTION 7405 

4 kundeudtalelser siger alt:
“EVOLUTION 7405 frigør arbejdsstyrken med 1,5 mand på vores værksted”

“At få nye og fastholde faglærte medarbejdere bliver hårdere og hårdere – Vores folk er vilde med den nemme programmering og bearbejdning på vores EVOLUTION”

“EVOLUTION 7405 har vist sig at være langt mere alsidig end vi forventede”

“Vi kunne aldrig have klaret den store hotelordre til tiden, hvis det ikke var for vores EVOLUTION”

Hos Slejpners kunder er der enighed om, at de vertikale CNC-modeller fra HOLZHER er en revolution, som øger lønsomhed og fleksibiliteten i de enkelte opgaver. HOLZHER har med deres kompakte EVOLUTION CNC anlæg, udviklet et overbevisende og godt gennemtænkt industrielt design med kvalitets komponenter hele vejen igennem, der giver maksimal kvalitet og effektive bearbejdnings resultater. Kort sagt et patenteret CNC anlæg, med utallige funktioner.

Arbejdsstykker med højde på op til 920 mm, og ubegrænset længde kan behandles med mindst mulig pladskrav. Materialetykkelser på 8 til 70 mm gør HOLZHER EVOLUTION 7405 perfekt til fremstilling af alt fra skuffer, møbelfronter og kabinetter – kort sagt fuldstændig bearbejdning i et anlæg, med korte cyklustider og ekstrem præcision.
 
Du kan få maskinen demonstreret hos os på Grusbakken 2 i Gentofte. Sammen med Jacob eller Finn afprøver vi de mange muligheder der er i HOLZHER EVOLUTION.

Tag eventuelt en konkret opgave med, den løser vi sammen, alt imens du oplever alle CNC mulighederne i HOLZHER EVOLUTION. Anlægget er ikke større, end du kan få det med hjem med det samme.
Säljare
Slejpner Maskiner A/S
Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Danmark

Erik Heilmann
Telefon: +45 45931022

Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.078