23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Saxliftar hyrs ut hos Riwal

Uthyres
Förfallodatum
den 11 november 2019
Skick
Ny

Saxlift

Riwal hyr ut både elektriska och dieseldriva saxliftar för inomhus och utomhusbruk. Saxliftar är ett säkert och effektivt verktyg för att arbeta i höjd. Saxliftar finns i många olika storlekar och vi är alltid till hands på 010 516 40 60 för hjälp och vägledning.

Se hela vårt utbud av saxar.

Du kan också besöka vår hemsida på www.riwal.se och läsa mer om de olika  och mycket mer.

Elektriska saxliftar

Den elektriska saxliften kan användas på stabila och plana ytor. Alla modeller kan användas inomhus, medan vissa modeller även kan användas utomhus. De levereras med avtrycksfria däck(non marking tires). Liftarna är tillgängliga för alla ändamål i många modeller beroende på arbetshöjd, plattformsstorlek och vikt. El-drivna saxliftar finns i arbetshöjder från 7,80 meter till 21,50 meter.

Dieseldrivna saxliftar

Dieseldrivna saxliftar är speciellt konstruerade för uppdrag som kräver en stor plattform och hög lyftkapacitet. Liftarna har expanderbar plattform så plattformens längd kan justeras till uppgiften. Liftarna är terränggående och utrustade med stödben så att de kan ställas upp på ojämna ytor. Dieseldrivna saxliftar finns i arbetshöjder från 9,80 meter till 33,70 meter.

Förutom saxliftar erbjuder vi en rad andra liftar, teleskoplastare, lastbilsliftar och minikranar. Du är alltid välkommen att ringa 010 516 40 60 eller besök oss på www.riwal.se.
Uthyrare
Riwal Sverige AB
Flintyxegatan 3
213 76 Malmö
Sverige

Jakob Udesen
Telefon: +46 10 516 40 60


Se hemsidan
Se flera maskiner
Se hela profilen
Kontakta uthyrare

Sänd till en kollega

0.189