23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sorteringsverk på lastväxlarram ECO3+

Säljes
Förfallodatum
den 21 augusti 2020
Skick
Ny
Tillverkare
Maskin Mekano
Modell
ECO3+

Grön. Mångsidig. Kraftfull.

Med dessa ledstjärnor har vi utvecklat det helt nya sorteringsverket ECO3+. En modern maskin för dagens krav på massabalans i projekten och minskade CO₂-utsläpp. I denna miljö med tvära kast och ibland små volymer gäller det att reducera kostnaderna till ett minimum, och det som kostar är tid, transporter och bränsle.

  • ECO3+ är uppbyggd på lastväxlarram för att ge lägsta möjliga flyttkostnad.
  • Den har en robust bandmatare med mycket jämn och lättjusterad matning.
  • Den aggressiva sikten med 12 mm slag sorterar även fuktiga material med stor effektivitet.
  • Dieselelektrisk drift innebär branschledande siffror för dieselförbrukning och CO₂-utsläpp.
  • Med klassens lägsta bullernivåer kan du ta jobb även i stadsnära miljöer.

Kraftfull bandmatare
Matningsdelen består av en matarkupa över en kraftfull bandmatare som ger en väldigt jämn och lättreglerad matning. Kupan har stor volym och generösa mått för en maskin i den här storleks-klassen. Justering av matarhastighet och tippning av grovstensgaller sköter du enkelt inifrån hytten via fjärrkontroll. Spaltöppningen mellan bommarna i grovstensgallret är justerbart men är som standard ca 180 mm.

Aggressiv sikt
ECO3+ är utrustad med Maskin Mekanos beprövade sikt STE 2-26. Sikten har ett 12 mm kraftigt slag och lutar endast 11°, vilket innebär att besvärliga massor aldrig riskerar att bara kana över sikten utan bearbetas effektivt av det kraftiga slaget. Kapaciteten per kvadratmeter siktyta är oöverträffad i branschen. Det är enkelt att byta såll och det är därför lönsamt att köra fram även ganska små partier av olika fraktioner.

STE-sikten har ett imponerande brett register. I naturmaterial tar du framgångsrikt fram gjutgrus och putssand. Nykrossat material kan separeras ända ner till 2 mm. Men den sorterar även lätta material såsom bark och träflis liksom återvinningsmaterial i form av tegel och betong.

Utmatning
Utmatning av sorterade fraktioner sker på tre stycken hydrauliskt fällbara transportörer. Samtliga tre motortrummor är gummerade för en säker drift också under mindre gynnsamma väderförhållanden.

Diesel-elektrisk drift
Drivkällan i ECO3+ är en dieselmotor optimerad för 1.500 rpm. Det ger en tyst och ekonomisk drift. Dieselförbrukningen ligger på låga 3 l/h vilket innebär CO₂-utsläpp på ca 9 kg/h. Bullernivåerna från maskinen varierar med vilka material som sorteras men i tomme ligger ljudnivån på klassledande 70 dBA.

Drift på nätström
Har du tillgång till ström behöver du inte ens köra dieselmotorn vilket ger ännu billigare och tystare produktion. Den totala strömförbrukningen uppgår vid full produktion till 24 A, vilket motsvarar en effektförbrukning på ca 14 kW/h.

Snabb och kompetent service
Maskin Mekanos maskiner är kända för att vara driftsäkra. Tillsammans med våra partners kan du räkna med en hög nivå i teknisk support och snabba leveranser av reservdelar.
Säljare
Maskin Mekano AB
BOX 9083
550 09 Jönköping
Sverige

Hanna Smedenman
Telefon: +46 036-317 410


Se hemsidan
Se flera maskiner
Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.125